Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Kutija od inoxa od nerđajućeg čelika

Kutija od inoxa od nerđajućeg čelika

1. Zaptivači košara od nerđajućeg čelika Uvod Korpa za metalne filtere može se ponovo koristiti za čišćenje i troši manje potrošnje medija filtera. Očigledno je moguće produžiti vek trajanja ključnih uređaja, poboljšati operativnu efikasnost i izbjeći rizik od skraćenog trošenja sistema. Filter INOBS takođe radi ...

Upit

  • Detalji o proizvodu

1. Nerđajući čelik za košare Uvod

Korpa za metalni filter može se ponovo koristiti za čišćenje i troši manje potrošnje medija filtera. Očigledno može produžiti vek trajanja ključne opreme, poboljšati operativnu efikasnost i izbjeći rizik od skraćenog trošenja sistema. INOBS filter takođe dobro funkcioniše kao direktni filter velikih čestica. Korpa za metalni filter može se ponovo koristiti za čišćenje i troši manje potrošnje filtera.

image001


2.INOCO Dual Basket sita Specifikacija

Filtar dvostruke korpe, takođe nazvan dvostruki filter za koše, uglavnom se sastoji od dva filtera za korice, imaju prednost novu strukturu, dobro zaptivanje, visoki protok, jednostavan rad, širok opseg primjene, jaku prilagodljivost i višenamjensku opremu za filtriranje. Naročito sa malim kliznim bočnim verovatnoćom, obezbedite preciznost filtera i brzo izmenite korpe filtera. U osnovi nemaju materijalnu potrošnju, smanjite operativne troškove.

3. Prednost

■ Filter za čišćenje može biti opremljen različitim količinama elemenata kako bi se obezbedilo maksimalno područje filtriranja u svakoj aplikaciji kućišta filtera kako bi se smanjio gubitak pritiska tokom rada.

■Super visok protok

■ Veliki filter filter i opcije sortiranja

■ Potpuno automatski samočišćenje, automatski je filtriran

■ Jednostavan, pouzdan i ekonomičan

image003Hot Tags: Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, cijena
  • Upit