Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Automatski sistemi za filtriranje vode

Automatski sistemi za filtriranje vode

1. Automatski filtriranje vode Uvod Automatski filtri inc pogodni su za filtere sa pipetom od 1 '' - 36 '', sa prednosti kontinuiranog protoka fluida, jednostavno održavanje bezbjednosti, filter za filtriranje XF serije se široko koristi u svim industrijska oblast.XF-X05 samo ...

Upit

  • Detalji o proizvodu

1. Automatski sistemi za filtriranje vode Uvod

Automatski filtri inc pogodni su za filtere sa 1 '' - 36 '' pipeline za izbor, sa prednosti kontinuiranog protoka fluida, jednostavno održavanje bezbjednosti, filter za samočistljivanje XF serije se široko koristi u svim područjima industrije.XF-X05 self Filter za čišćenje četkica je sa visokim performansama filtracije u uslovima filtriranja precipitiranih čvrstih materija, tečnosti tekućine u bočnoj i spoljašnjoj strani, što je efikasnije u procesu filtracije.

image001


2.Our Prednosti

a. Stroga fizička / hemijska ispitivanja: zadovoljavaju zahteve dizajna i procesa proizvoda, pružajući pouzdane podatke o testiranju.

b. Kratko vreme isporuke: Ako je više od 10 setova, 50 dana. Takođe posedujemo filter za samo-čišćenje četke sa standardnom veličinom, ako vam treba 3-5 komada, možemo uskoro isporučiti.

c. Sigurno pakovanje: drveni artikli mogu se koristiti za popravku kućišta filtera od nehrđajućeg čelika, konačno biti upakovani u drvene predmete koji se izvoze, poštanska pošiljka će se postaviti izvan slučaja kako bi se naznačile informacije o pošiljci primaoca.

d. Najbolja usluga posle prodaje: Preko 60% proizvoda se prodaje u jugoistočnoj Aziji, na Bliskom Istoku i Evropi, a svi proizvodi imaju povjerenje domaćih i stranih kupaca.


3.Our servis

Ø Obezbediti tehnički dizajn i rješenja;

Ø Novo uputstvo za izgradnju postrojenja;

Ø Projektovanje i izrada nestandardne opreme;

Ø Profesionalna tehnička obuka i uputstva na licu mjesta prema ugovoru;

Ø Pribor za snabdevanje u bilo kom trenutku;

Ø Tele-tehnički konsalting i usluge;

Ø Druga specijalna tehnička služba prema zahtevima klijenta.

image003


Hot Tags: automatski sistemi za filtriranje vode, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, cijena
  • Upit