Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Prednosti svih aspekata filtera za samočišćenje Sep 28, 2018

Filter za samočišćenje se trenutno koristi u industriji obrade vode. Njegov jednostavan dizajn i dobre performanse omogućavaju da kanalizacija postigne najbolji efekat filtracije. Filter za samočišćenje prevazilazi mnoge nedostatke kao što su mala apsorpcija prljavštine, začepljenje prljavštine, odvajanje i čišćenje filtera i neispunjavanje stanja filtera i ima funkcije filtriranja sirove vode i automatskog čišćenja i pražnjenja filtera element. Štaviše, sistem obezbeđuje neprekidno snabdevanje vodom prilikom čišćenja kanalizacije, a radno stanje filtera se može pratiti, a stepen automatizacije je visok.

Filter za samočišćenje koristi višeslojnu strukturu, a kao filter filter koristi se patentirani filter od tkani sa najvećom preciznošću od 10 mikrona. Filter mrežica je od nerđajućeg čelika 316L, koja ima prednosti stabilnog filtracionog efekta i otpornosti na koroziju. Filter za samočišćenje otvara ventil za pražnjenje pomoću prekidača diferencijalnog pritiska i pogoni uređaj za čišćenje kako bi uklonili suspendirane nečistoće na ekranu filtera. Tokom ovog postupka čišćenja, uticaj vode ne utiče.

Filter za samočišćenje ima dobar efekat filtriranja, posebna patentirana tkana filter mrežica obezbeđuje efektivnu filtraciju i efekt; i efekat odbijanja je dobar. Primenjuje tehnologiju skeniranja od tačke po tački, a brzina protoka vode na mlaznici može da dostigne nekoliko desetina metara u po sekundi, obezbedi da je filter 100% čist; povratna tijelo traje manje vremena, traje samo oko 10 sekundi, a sistem nastavlja da teče tokom čišćenja.

Filter za samočišćenje je vrlo niska cena, filter od nerđajućeg čelika 316 nema direktan kontakt sa mehanizmom za čišćenje, nema problema sa habanjem, normalna upotreba može se koristiti najmanje 10 godina, uglavnom ne zahteva održavanje; istovremeno, elektronski kontroler se može koristiti u skladu sa potrebama korisnika; Centralna kontrolna soba je povezana da realizuje daljinski nadzor i automatski snima broj čišćenja.http: //www.inocofiltration.com/