Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Prednosti laminiranog automatskog dizajna centrifugalnog diska za filtriranje povratnog pršljenja Jul 14, 2018

Kroz detaljnu studiju laminiranog automatskog filtera za povratak, jedinstvena tehnologija centrifugalnog diska dizajnirana je da pomogne korisnicima da troše manje, uštede energije i uštede vode. Kao ključna komponenta filtera, lamelirani filtrirani filter omogućava detaljniju površinu i duboku filtraciju radi precizne i sigurne filtracije.

Spiralni disk u laminiranom automatskom filteru za prozračivanje stvara jedinstveni centrifugalni efekat, tako da se velike unutrašnje čestice u vodi razbijaju na unutrašnjem zidu filtera od laminata pre ulaska u filter laminat za filtriranje dubine. Centrifugalni efekat ugrađen u ovaj filter za filter u velikoj mjeri smanjuje učestalost čišćenja slojeva filtera, postižeći cilj nižeg troška održavanja i uštede vode filtera.

Tokom rada voda prolazi kroz ulaz od automatskog filtera za prozračivanje lampe, a klipni filter kertridža komprimuje laminacije. Jedinstveni centrifugalni disk primarnog filtera centrifugalnog diska nalazi se na dnu filtera. Kada protok vode ulazi u filter u kontaktu sa tangencijalnim pravcem plastičnog sečiva centrifugalnog diska, stvaranje centrifugalnog efekta dovodi do toga da voda koja nosi velike nečistoće čestica razbije na unutrašnji zid filtera i koncentriše se na vrh filtera. Voda sa manje nečistoća, a zatim kontakt sa filterom laminat značajno smanjuje frekvenciju čišćenja potrebnog za laminat, postiže jednostavnije rješenje za uštedu vode i održavanje opreme.

Kada se završi faza čišćenja filterske jedinice, klip klipnjača filtera laminiranog automatskog filtera za povratak se vraća u prvobitno stanje, a laminat se pritisne da započne novi krug filtracije. Istovremeno, sledeća filter jedinica ulazi u fazu povratka.


http://www.inocofiltration.com/