Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Zraka filtar nabave razmatranja i važnost održavanja Dec 31, 2018

Klima filtera, koji je specifičan tip filtera, a od trenutne točke gledišta, je uobičajena i uobičajena vrsta filtera, uglavnom se koristi u filtriranje zraka, što može pročistiti i očistiti zrak kroz filtraciju. Stoga, ova vrsta filtera ima više aplikacija, a ispod, je za naučiti i razumjeti filter zraka za postizanje ispravne i racionalno korištenje i iskorištavanje proizvoda.

 

1. nabavku filter zraka važno je? Ono što su razmišljanja?

Kupnju filtera zraka, to je važan zadatak, mogu biti podcijenjeni i nemaran, jer ako pogrešan izbor, to će utjecati na normalno korištenje proizvoda i njihovu upotrebu, a čak otpada zbog proizvod može biti upotrijebljena i donijeti korisnik ekonomske gubitke. Stoga, na temelju toga, bit će takav zahtjev, i to mora biti strogo provoditi.

 

Kada filtera zraka se koristi za odabir proizvoda, to će uzeti u obzir relevantne čimbenike, a sve dok je relevantan za kupnju proizvoda, može se točno utvrditi i ispravno odabrana. Jedan od relevantnih faktora koje treba uzeti u obzir, postoje neki čimbenici koje treba uzeti u obzir, uglavnom proizvod porijekla, detaljne parametre, cijena proizvoda i kvaliteta i proizvođača. Ako je potrebno, proizvod koristite okruženje i ova dva zahtjeva.

 

2. koje su mogućnosti za filter zraka?

Filter zraka, vrsta filtra, na putu proizvod kupiti, od trenutne točke gledišta, postoje tri načina, jedan je pronaći direktne kupovine proizvođača, drugi je za kupnju proizvoda putem posrednika, treći je u relevantnim industriji kupovina Ovaj proizvod na web stranici, a koji put izabrati, određen svoje stvarne situacije. Osim toga, morate znati što trebaš znati određene podatke o proizvodu i proizvođaču i kontakt informacije proizvođača prije nego što možete obavljati ovaj posao.

 

3. održavanje filtera zraka važno je?

Sa profesionalnog tačke gledišta, održavanje filtera zraka je važan aspekt, i to je važan zadatak, tako da ga treba shvatiti ozbiljno i provodi, kako bi se osiguralo dobro iskoristiti filter zraka i produžiti vijek trajanja proizvoda. U smislu posebno održavanje određenog sadržaja je:

 

Provjerite redovito ili često, i ako je prašnjav, trebalo bi je ukloniti na vrijeme. Ako je filtar papira, ne koriste vodu, dizel ili benzin za čišćenje, inače filtar elementa pore će biti blokirane, što će utjecati učinak filtracije filter zraka. Osim toga, filtera treba biti ispravno instaliran. Kada filtera se pronađe Oštečena, moraju biti zamijenjeni u vremenu. www.inocofiltration.com