Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Filtri za vazduh se razlikuju od čistača zraka i efikasne klasifikacije. May 04, 2018

Vazdušni filter, to je jedan od filtera, a takođe je i česta i najčešća vrsta filtera, tako da za sve nas to mora biti upoznato i razumjeti tipove filtera, i učiniti sveobuhvatnim i specifičnim, na ovaj način , može sebi dozvoliti da nauče nešto i da osiguraju bolji efekat učenja, zauzvrat, imati fleksibilnu upotrebu znanja za praktični rad, i sam može imati koristi od toga.

1. Filter vazduha, može li se koristiti za uklanjanje neobičnog mirisa?

Vazdušni filter, njegov glavni je funkcija filtriranja, tako da se može iskoristiti za uklanjanje neobičnog mirisa, i želi postići ovaj cilj, general može koristiti dvije vrste filter materijala, jedan je upotreba aktivnog ugljenika, ili da bi se poboljšati efekat korišćenja, koristeći aktivni ugljenik kalijum permanganatom. Drugo, treba koristiti titanov dioksid fotokatalizator koji podržava UV ultraljubičastu lampu, kako bi se postigla svrha.

2. Da li postoje razlike između filtera za vazduh i prečistača vazduha?

Očišćeni filteri i prečistači vazduha su očigledno različiti, jer jedan je filter, a drugi je pročišćivač, mada postoji prečišćavanje vazduha. Pored toga, prečistači vazduha su samopodređeni, a vazdušni filteri su za odvojene, efikasne utičnice za dovod vazduha bez samokruženja.

3. Samoočišćen vazdušni filter, izlaz njegove čiste vazdušne komore povezan je sa onim što je kompresor vazduha?

Samočistačni vazdušni filter, neto izvoz gasne komore, sa profesionalne tačke gledišta, povezan je sa ulazom vazdušnog kompresora, tako da se pod dejstvom procesa usisavanja negativnog pritiska u atmosferskom vazduhu, a zatim kroz vazdušni filter filter, itd., mogu se direktno koristiti nakon što dobije čist vazduh, željeni želje koristeći svrhu i korištenjem efekta.

4. Da li se vazdušni filter visokog stepena efikasnosti može reklasifikovati?

Vazdušni filter, ovaj filter za vazduh je visoko efikasan, a ova vrsta vazdušnog filtera se može klasifikovati, uopšteno, može se podijeliti na membranski tip, membranski tip i kombinirati tri. Među njima, postoji filter za vazduh visoke efikasnosti dijafragme, koji je podeljen na aluminijumsku pregradu i papirnu pregradu. Pored toga, u vazdušnim filterima visoke efikasnosti postoje visoko-efikasni filtri vazduha visoke temperature.