Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Efekat primene samočišćenja filtera u proizvodnju Nov 14, 2018

Sa razvojem kineske privrede, sve sfere života se razvijaju brzo, ali bez obzira na to koja preduzećima treba puno vodnih resursa, to je bez sumnje. Mnoga preduzeća direktno citiraju iz rijeka i jezera, ali nečistoće u vodi znatno će smanjiti efikasnost i kvalitet proizvodnje. Zbog toga mnoge kompanije sada koriste filter za čišćenje samo za filtriranje sirove vode, a zatim ga citiraju. Svrha visoke efikasnosti i visokog kvaliteta.

Elektrane, čelik, metalurgija, hemijska i druga preduzeća moraju uzimati vodu direktno iz rijeka, rijeka, jezera, mora i podzemnog zemljišta zbog potreba proizvodnih procesa. Ove vode obično sadrže puno čvrstih nečistoća kao što su sediment, lišće, lavovi i male ribe. Da bi se obezbedila tačnost dovoda vode i zaštita opreme za vodu donjeg nivoa, potreban je filter.

Prvobitno je postavljen Y-tip filter. Iako ovaj filter može filtrirati većinu nečistoća, on ima nedostatke niske preciznosti filtracije, male površine protoka i velikog gubitka pritiska. Što je još važnije, kvalitet sirove vode je uglavnom loša, više nečistoća, ako se filter očisti, sistem mora biti zatvoren, a uklonjeni filtarski element se može očistiti, čime se osigurava kontinuitet sistema za snabdevanje vodom, koji će uticati na efikasnost proizvodnje i značajno povećati troškove proizvodnje, kao što su problemi kao što su filtriranje samočišćenja, mogu se rešiti.

Filter za samočišćenje ne može samo aktivno presretati i filtrirati ove nečistoće, već takođe automatski očisti filter i automatski pražnjenje u zavisnosti od razlike pritiska i vremena čišćenja postavljenog od strane upravljačkog sistema. Zbog toga filter za samočišćenje uspešno se koristi u velikom broju sistemskih sistema za kupce. Ne samo da obezbeđuje kontinuitet i stabilnost sistema za dovod vode, već i filter za samočišćenje može postići potpunu automatizaciju, čime se poboljšava automatizacija sistema. Udeo radne snage je smanjen, efikasnost proizvodnje je znatno poboljšana, troškovi proizvodnje preduzeća su smanjeni, a ekonomska korist preduzeća je povećana.http: //www.inocofiltration.com/