Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Princip primene filtera za povratak na hidrauličnoj podlozi Sep 27, 2018

Sve manji i visoko efikasni "elektro-hidraulični upravljački sistemi" koriste se u rudarskoj opremi sa hidrauličnim podupiračima, koji značajno poboljšavaju efikasnost proizvodnje i mehanizaciju. Hidrauličke opruge uglavnom koriste tradicionalne metode filtriranja, tako da kada je sistem kontaminiran, potrebno je. Filterni element se više puta zamenjuje tokom isključivanja, a naknadni troškovi rada su visoki. Zbog toga je neophodno primijeniti filter za povratnu vodu na hidrauličku podlogu.

Dvokomponentni sklop filtera od nerđajućeg čelika sa dvostrukom skeletom od filtera sa filterom od inoxa postavljen je u kućište ventila paralelno i paralelno. Kada su dva sklopa drške u paralelnoj poziciji, tečnost koja ulazi u filter se sekvencijalno prolazi kroz odgovarajuće podloge. Okrenite kuglu za obrtanje i prsten preusmerivač u odgovarajuću lijevu i desnu komoru filtera, a zatim sekvencijalno protiče spoljni okvir sklopa filter elementa, filter ekrana, unutrašnji skelet, potporni cijev, kanal protoka koji se sastoji i konačno izlazi.

Filter za povratak ima funkciju povratnog pranja, čišćenje prljavštine u jednoj od filter komora, kao što je leva komora filtera, okretanjem leve ručke u smeru kazaljke na satu za 90 °, ručica pokreće rotirajuću osovinu, okreće kuglu za obrtanje i Korak od 90 ° Rotiraj 90 °. U ovom trenutku, kugla za obrtanje se rotira da blokira tečnost koja izlazi iz Pi u levu komoru za filtriranje, a istom 90 °, leva filtarska komora je povezana sa lijevim priključkom za odvod.

Pod dejstvom hidrauličnog pritiska, mali deo čiste tečnosti filtriran kroz desnu filtersku komoru prolazi kroz nosnu lajsnu leve komore filtera, unutrašnji skelet, filter ekran, spoljašnji skelet, šuntni prsten, 90 ° rotirajuća lopta koja se okreće i kanalizaciju u suprotnom pravcu. Zglob u zglobu, filter za uklanjanje prljavštine. Filter filter filtra za povratak se očisti, kapacitet filtriranja se obnavlja, a ručica se rotira do radne pozicije, a čišćenje se završava jednom

http://www.inocofiltration.com/