Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Automatski proces čišćenja filtera za čišćenje tipa Jul 17, 2018

Filter za samočisteći strugač je vrsta filtera koji direktno presreće nečistoće u vodi, uklanja suspendirane čvrste materije i čestice, smanjuje zamućenost, prečišćava kvalitet vode, smanjuje zagađenje sistema, alge, rđu itd., Kako bi pročistili kvalitet vode i zaštiti sistem drugih Precizna oprema za normalan rad opreme.

 

S obzirom na to da filter za samočistjavanje noža koristi inteligentni dizajn, sistem može automatski identificirati stepen nečistoće i automatsko ispuštanje signala kanalizacionog ventila. Voda ulazi kroz ulaz i prvo filtrira nečistoće većih čestica kroz grubi filter i potom stiže do finog filtera.

 

Tokom procesa filtracije, fini filter postepeno kopira prljavštinu i nečistoće u vodi kako bi se formirao sloj nečistoće filtera. Pošto se sloj nečistoća akumulira na unutrašnjoj strani finog filtera, na unutrašnjoj i spoljašnjoj strani finog filtra formira se razlika pritiska. . Kada diferencijalni pritisak filtera dostigne unapred podešenu vrednost, počinje automatsko čišćenje.

 

Snabdevanje vodom kontinuirano prolazi, ventil za čišćenje se otvara, pritisak vode u komori za čišćenje i usisni uređaj se znatno smanjuje, a generiše se razlika u pritisku između usisne cevi i usisne cevi, a generiše se usisna sila između usisne cevi i komore za čišćenje kroz usisnu mlaznicu. Formirajte usisni proces. Istovremeno, električni motor pokreće usisnu cev kako bi spiralno kretao u aksijalnom pravcu. Kombinacija aksijalnog i rotacionog kretanja usisnog čišćenja potpuno očisti celu unutrašnju površinu ekrana.

http://www.inocofiltration.com/