Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Specifikacije filtera za ugradnju i instalaciju Oct 24, 2018

Specifikacija filtera za povratnu vodu treba uporediti sa instalacionim cevovodom. Kada protok filtra ne može da zadovolji zahteve gasovoda, dva ili više filtera mogu se instalirati paralelno ili jedan pored drugog. Međutim, pri izboru tipa, temperatura vode koja prolazi kroz potpuno automatski filter za samočišćenje ne sme da premaši temperaturu prilagođavanja.

Filter za povratnu vodu treba postaviti što je više moguće u mjestu gdje se sistem treba zaštititi. Koristi se ulazni niskotlačni pritisak, tako da ga treba postaviti blizu izvora pritiska. Kada se filter filtera za povratak instalira serijski u sistemu cevovoda, kako bi se obezbedilo neprekidno snabdevanje vodom tokom održavanja zaustavljanja, preporučuje se obezbeđivanje obilaznice u sistemu, a kuglični ventil filtera treba postaviti na ulaz, izlaz i bajpas filter. Tamo gde postoji mogućnost povratnog toka, u izlazu filtera treba postaviti kontrolni ventil.

Da bi se osigurala normalna upotreba filtera za povratak, lokacija za instalaciju treba da ima trofaznu 380V frekvenciju napajanja AC; kanalizaciona cev ne bi trebalo da prelazi 5 metara kako bi se izbegao povratni pritisak; sistem DC treba obratiti pažnju na preciznost filtracije, pretreativnost, pritisak i sistem sa prekidima treba koristiti sa oprezom. Tip kontrole vremena; razumni izbor instalacionog okruženja, obratite pažnju na vodonepropusnost, kišu, vlagu.

Pošto je filtar za povratak bio pušten prije napuštanja fabrike, korisnik ga može koristiti direktno dok je u upotrebi. Kada radni parametri opreme ne mogu da zadovolje zahteve korisnika, korisnik može podesiti različite parametre u skladu sa stvarnim uslovima rada, i izabrati ručnu kontrolu i automatski režim rada radi .http: //www.inocofiltration.com/