Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Filter za povratak za poboljšanje efekta Jan 16, 2018

Sa oskudicom vodnih resursa i sve ozbiljnijim zagađenjem voda, ljudi sve više zahtijevaju svoju životnu sredinu i kvalitet, a tretman i oporavak otpadnih voda postepeno postaju važan dio industrijske proizvodnje i života stanovnika. Od lansiranja filtera za povratak, možemo riješiti problem tretmana otpadnih voda i ponovne upotrebe, kako bismo ostvarili dobre ekonomske i socijalne koristi.

Postojeći filter za povratnu vodu potpuno se oslanja na pritisak filtrata kako bi obezbedio moć samočišćenja, nema potrebe da se zaustavlja u procesu čišćenja filtarskih elemenata, čineći mašinu manja i podesivu tačnost, što je pogodno za filtriranje tečnog čvrstog materijala niske viskoznosti, na metalurškoj, hemijskoj, papirnoj, urbani vodosnabdevanju i drugim oblastima koji se široko koriste.

Kao potpuno automatizovani filter sa preciznom filtracijom, efikasnim povratnim pranjem, pouzdanim radom, jednostavnom održavanjem i dugim vekom trajanja, filter za povratnu vodu može se koristiti kao obilazni filter ili glavni filter koji se koristi. Tečnost od ulaza u cevovod, preko ventila za povratak u glavu filtera, filtrirana tečnost od izlaza izlaza.

Kada dođe do određenog pritiska ili vremena, sistem za filtriranje unazad automatski se uključi u stanje povratnog protoka; istovremeno kontroler kontroliše dvosmerni trosmerni ventil za povratak da promeni pravac protoka, uključi kanalizacionu cev, čineći kanalizaciju ispuštenom iz izlaza, Završiti efikasan tretman otpadnih voda.

U stvari, poboljšana je struktura filtera za povratnu vodu, koja se uglavnom manifestuje kao poboljšanje povezivanja filtera i izlazne strukture i poboljšanja postavljanja glava filtera. Konkretno, dva filtraciona elementa u filteru za prozračivanje su paralelno povezana, a dijelovi dva filtera su iste veličine za jednostavnu zamenu.

A izlaz za filtriranje filtra za filtriranje povratnog voda i levo i desno dve podupirne jedinice spojene da osiguraju sve tečnosti na izlazu iz izlaza. Pored glave filtera sa vertikale postavljene umesto horizontalne, možete izbjeći neujednačenu distribuciju tečnog fenomena. Http://www.inocofiltration.com/