Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Proces pranja i samo-konfiguracija filtera za povratnu vodu Aug 16, 2018

Proces prerađivanja filtera za prethodno pražnjenje prvenstveno pokreće usmereni motor kroz srednju osovinu za pokretanje ruke za ispiranje, a fotoelektrični prekidač za pozicioniranje kontroliše ugao rotacije ručice za ispiranje da se poravna sa ekranom koji treba očistiti; onda se odzračni ventil otvori da bi se filter očistio. Razlika pritiska se formira između spoljašnje mreže i kanalizacije; pod dejstvom razlike pritiska, čista bočna tečnost teče od spolja ka unutrašnjosti ekrana da se vrati nazad, a zagađivač akumuliran u unutrašnjosti ekrana isperen i prolazi kroz odvod. Iscijedite filter.

Pošto je podešeno vreme za povratak svakog filtera filtera za povratak, kada se postigne vreme za podešavanje unazad, ventil za ispuštanje je zatvoren, proces zatvaranja ekrana se završava, a usmereni motor dovodi ruku za ispiranje da se ponovo okreće. Sledeći filter se vraća, odvodni ventil se ponovo otvara, i tako dalje za svaki filter.

Kada se završi čišćenje svih filtera filtera za povratak, ručica za ispiranje se vraća u prvobitno stanje pod kontrolom fotoelektričnog prekidača, a ciklus povratka se završava; pošto je povratno pranje u procesu ispiranja ekrana, vrši se povratno pranje. Tokom procesa, filter i dalje održava filtrirano stanje toka tečnosti.

Filter samog povratnog voda opremljen je bojljivim tečnim kristalnim displejem koji može prikazati pritiske ulaznog i izlaznog pritiska, krive diferencijalnog pritiska, kao i radno stanje pod različitim uslovima rada opreme. Istovremeno, vreme povratka se može automatski kontrolisati i optimizovati. Program za puštanje u rad čini diferencijalni pritisak najraznovremenijim; i oslanja se na kontrolu infracrvenog zračenja visoke osetljivosti radi povećanja rotacije rotirajuće ruke za faktor od šest, čime se smanjuje vreme povratka i količina recoil.http: //www.inocofiltration.com/