Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Reforma tehnologije automatske kontrole prašine sakupljača prašine je imperativ Apr 04, 2018

Poboljšanjem nacionalnih standarda emisije atmosfere i povećanjem svijesti o zaštiti životne sredine među svima, filteri vrećice igraju važnu ulogu u postupanju s industrijskom prašinom, a tehnologije automatskog upravljanja koje su povezane s njima prirodno postaju neophodan uslov za stalno poboljšanje i unapređenje opreme.

S jedne strane, zahtevi kontrole procesa filtracije postaju sve veći i veći. Sa druge strane, upravljanje postrojenjem, kontrola mreže i informacija donijeti su nove zahtjeve za kontrolu sistema za uklanjanje prašine. U isto vrijeme, teorija kontrole, računarske tehnologije i mrežna tehnologija se brzo razvijaju. Nove teorije i tehnologije stalno se pojavljuju i brzo se primjenjuju na kontrolu proizvodnih procesa.

Iz ovih perspektiva je neophodno primijeniti automatsku kontrolu filtera vrećica za inteligentne kontrole, računarske mreže i ekspertske sisteme. Prvo, oprema za filtriranje zahteva isti nivo opreme za kontrolu kao glavna proizvodna procesna oprema, kao i jedinstveno upravljanje i održavanje.

Pošto su proizvodnja i zaštita životne sredine dva nerazdvojna subjekta, proizvodna oprema mora pokrenuti kako bi zadovoljila zahtjeve zaštite okoline, a filteri vreća postaju važan dio proizvodnog procesa. Pored toga, sa aspekta upravljanja i održavanja operacija, kako bi se uštedela ljudska resursa i troškovi, jedinstveno upravljanje kotlovskom opremom i procesnom opremom čini više da se kontrolna soba ne izdvaja odvojeno, što zahtijeva da hardver, softver i glavni proces oprema opreme za uklanjanje prašine treba uništiti.

U prošlosti kontrola filtera za vreću bila je uvek jednostavna i gruba metoda kontrole, a kontrola pepela je uglavnom koristila kontrolu vremena ili metod kontrole konstantnog pritiska. Međutim, ove metode kontrole su i dalje relativno niske u smislu teorije kontrole. Da bi sistem filtera uvek radio u optimalnom radnom stanju, neophodno je istražiti nove metode kontrole.http: //www.inocofiltration.com/