Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Proces filtriranja filtera i uputstva za instalaciju Mar 06, 2018

Filter za vreću uključuje filter kontejner, korpicu za usisavanje i filter torbu tri glavne komponente, kada ga koristimo za filtriranje tečnosti, tečnost će biti sa bočne ili ispod filtera u tečnost u usta, od nosačke korpe Filter vreća vrh filter filca.

Vreće filter torbe zbog udara tečne i ravnomerne ekspanzije podloge, čineći tečni materijal na cijeloj površini filter-vreže ravnomerno raspoređeni kroz vreću tečnosti duž zida nosača za metalne nosače, na dnu filter-tečnosti pražnjenje; i filtriraju nečistoće zarobljene u filternoj vreći, da bi se završio proces filtracije.

Kada je filter za vreću ugrađen, potrebno je staviti u stanicu da se filtrira i priključi na ulazne i izlazne prirubnice ili zube cijevi koje treba popraviti; nakon čega sledi izduvni ventil odvodne vrećice ili konfiguracija ventila izduvnih gasova, čineći toplotnu izolaciju jakne.

Zatim se metalno mreža u filter za vreću lagano ubaci, tako da se mrežni ovratnik i vreća filter usta poklapaju, ako se koristi filter zašijane vrećice, preklopljena urezana ivica filter filma, možete poboljšati filter efekat filtere vreće za šivenje. Prateći O-prsten u O-žljeb, O-prsten ne može biti iskrivljen ili deformiran, prsten prsten za vreću sa vrećicom sa više vreća.

U to vreme možete držati ručku poklopca u jednoj ruci i uhvatiti drugi kraj poklopca u drugoj ruci. Poravnajte poklopac sa ušnom filterom i polako ga spustite. Prirodno ga pritiskati na O-prsten i usta prstena filtera. Usklađivanje poklopca, dok su zategnute dve dijagonalne kapice, sve kapice će se pojačati jedan po jedan na njemu.http: //www.inocofiltration.com/