Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Osnovni zahtevi za filtriranje separatora filtracije Jul 20, 2018

Separator filtera takođe ispunjava određene zahteve prilikom filtriranja ulja. Prva je da mora postići čistoću filtera. Što se tiče mašine mašine, što je bolje filtriranje, to bolje dijelove mašine mogu biti, tako da mora zadovoljiti zahteve u tom pogledu. of. Neki proizvođači samo ne ispunjavaju zahteve kada su u proizvodnji, tako da će se kvalitet degradirati u tom pogledu, a kada se kvalitet degradira, to će imati određeni utjecaj na dijelove mašine.

 

Naravno, kada separator filtera postiže čistu čistoću filtracije, potrebno je postići dobru glatkost. Ne može smanjiti brzinu filtracije separatora filtera tako da ne utiče na rad celokupne mašine. Za element filtera treba postići dobru brzinu filtracije, a takođe treba da postigne čistoću filtera.

 

Osim toga, separator filtera takođe postiže dobru stabilnost prilikom filtriranja. Iako ovaj filter deluje kao pomoćni dodatak u celoj mašinskoj opremi, ako ne zadovoljava zahteve u pogledu kvaliteta, to će uticati na upotrebu delova čitave mašine.