Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Puštanje u rad i efikasnost samočisteće opreme za filtriranje Jan 06, 2019

Filter za samočišćenje je važan deo filtera za samočišćenje . Filtar za samočišćenje je vrsta filtera za samočišćenje, koji direktno uklanja nečistoće u vodi, uklanja suspendovane čvrste materije i čestice, smanjuje zamućenost, prečišćava kvalitet vode i smanjuje sistem. vode i štite preciznu opremu druge opreme u sistemu.

 

Voda ulazi u samočisteće filtarsko telo iz ulaza za vodu. Zahvaljujući inteligentnom dizajnu, sistem može automatski prepoznati stupanj taloženja nečistoća i automatski isprazniti signal kanalizacijskog ventila. Kada čistite uređaj za filtriranje, indikator napajanja treba da se upali kada se prvi put uključi prekidač napajanja.

 

Pri podešavanju električnog dijela, imajte na umu da smjer vrtnje motora mora biti u skladu s smjerom označavanja; u upotrebi, diferencijalni pritisak treba podesiti u skladu sa stvarnim zahtjevima terenskog sistema, tako da se kanalizacija može očistiti na vrijeme. Kada sistem zahtijeva ručno prinudno čišćenje kanalizacije, upravljački sustav se može prenijeti na ručno upravljanje, ali specifični način rada mora se odnositi na priručnik.www.inocofiltration.com