Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Značajke i komponente jezgre self čišćenje filtera Nov 22, 2018

Obično, self čišćenje filtar je opremljen sa tri funkcije diferencijalnog tlaka, vrijeme i priručnik. Istovremeno, možemo također posebno dizajnirani prioritet funkciju kontrole za korisnika, to jest, u svakom slučaju, sve dok razlika tlaka sustava dosegne unaprijed određenom vrijednosti, uređaj će početi samočišćenja kako bi bolje zaštitili svoj sustav.

 

Samostalno čišćenje filtera može podijeliti električna četka samočišćenje filtera i grebalica vrsta self čišćenje filtera. Oni se sastoje od kućišta, cjedilo skupština, usisavanje čišći, ljuljačka motor, kanalizacijskih uređaja, sustav kontrole i druge komponente. . Kućište je glavna komponenta filtera. Opći model okvir sastoji od nisko ugljičnog čelika, uglavnom kako bi se osiguralo proizvod snage i dobra zavarljivost.

 

Epoksi Poliesterski materijal se poprska unutarnje i vanjske površine kućišta kako bi se osiguralo da kućište je korodirao u uvjetima oštre vodu kvalitete, a površina je jednostavna i svijetla, koja se lako čisti; kućište posjeduje pokretnim rupe za inspekciju i održavanje, što je pogodno za rad; Ljuska brtveni elementi su napravljeni od Uljno otporne gume proizvode, koji imaju dobre performanse brtvljenje i dugi vijek trajanja; podizanje prstena je uređen u centar gravitacije kućišta kako bi se olakšalo podizanje i premještanje proizvoda.

 

Sklop filtera je osnovna komponenta self čišćenje filtera. Kućište motora sastoji od ABS plastike inženjering. Može se podijeliti na ravnim tkane mrežaste mat mreže, Z mrežaste, i sl. po različitim filtriranja vode kvalitete i zahtjeve; Drugačije dostupni u rasponu 50-3000 mikrona, filtar može jamčiti da ima dovoljno snage i durability.http://www.inocofiltration.com/