Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Koraci za zamjenu filtera filtera Jun 12, 2018

Filterni filter u filter kertridžu nije samo osnovna komponenta već i potrošni proizvod koji treba redovno zameniti. Prilikom zamjene filter kertridža, prvo se zahteva da dobijete kertridž filtera koji odgovara zahtevima. Neophodno je uzeti u obzir njegove specifikacije i količinu i postaviti ga na licu mesta.

 

Zatim otvorite filter za obilaznicu filter kertridža, zatvorite prednji i zadnji ventili sigurnosnog filtera i izolujte filter filter sa operativnog sistema. Ako se podsistem čiste vode ne može vremenski upravljati, isključite odgovarajući podsistem i izbjegnite zamjenu. Kada element filtera iznenada započne, to prouzrokuje neispravnost.

 

Istovremeno, otvorite izduvni ventil iznad filtra za filtriranje filtera i odvodnog ventila na dnu kako biste ispraznili unutrašnju vodu; otvorite poklopac poklopca filtera pomoću odgovarajućeg alata da biste pritisnuli zavrtanj i uklonili poklopac; uklonite ploču tlaka od nerđajućeg čelika i uklonite. Pritisnuti oprugu ispod tlačne ploče.

 

Kada se stari filterski element u filter kertridžu u potpunosti ukloni, treba voditi računa da ne ostavite staru zaptivku ispod filter kertridža; instalirajte novi filter kertridž i obratite pažnju da se gornji i donji brtvi filtera ne mogu izgubiti; ali i pritisnuti gornju zaptivku filtera. Springs; a zatim postavite ploču od nerđajućeg čelika, obratite pažnju da je svaka opruga u ravnini sa odgovarajućom okruglom rupom u pločici.

 

Instalirajte ostale komponente na kertridž filtera u obrnutom redosledu demontaže. Postavite poklopac filtera. Imajte na umu da li je traka zaptivanja postavljena ravno i odgovarajući smjer merača pritiska je iznad. Koristite odgovarajući alat za zatezanje krajnjeg poklopca i pritisnite vijak. Odmah nakon toga zatvorite ventil za odvod ispod filtra za filtriranje filtera, otvorite prednji i zadnji ulazni i izlazni ventili i zatvorite obilazni ventil.

 

Istovremeno, potrebno je da izduvni ventil iznad poklopca filtera filter kertridža bude otvoren za izduvavanje. Kada je vazduh u izduvnom ventilu potpuno ispražnjen i voda je ispuštena, zatvorite izduvni ventil. Na kraju, moramo dobro obaviti i rad na čišćenju i sanitaciji na lokaciji opreme i napraviti relevantne zapise.

 

Tokom celog procesa zamene filter kertridža sa filtriranim kertridžom, prvo je napomenuti da se stari filtarski kertridž ne sme ostaviti u filteru kertridža kada uklanjate staru filter kertridž; u suprotnom, gornja i donja zaptivka ne smeju nedostajati prilikom instaliranja filter kertridža. Nakon završetka zamene, obavezno ispraznite vazduh u normalnu upotrebu; nakon završetka rada obratite pažnju da ponovo proverite ventil uvoza i izvoza. http://www.inocofiltration.com/