Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Filtriranje i ispiranje automatski talasanje filtera Mar 26, 2018

Automatsko talasanje filter je vrlo jedinstven uređaj za filtriranje. Njegova filtriranje i ispiranje obavlja filtar elementa. Otpadnih voda su filtrirani iznutra na vanjskoj strani filtera. Nečistoća u vodi Presreće prorez rupu u obliku slova V kraja na filtera. Lebdenje okolo jaz avion, filtrirana voda teče iz jaz u filtera.

 

Kada automat automatski talasanje filtera je blokiran od strane veliku količinu suspendiranih tvari, diferencijalni tlak na ulazu i izlazu iz filtera povećava i za protupranje je počela, to jest, filtar je backwashed, a na unutarnje šupljine filtera je dekompresirao kada je protupranje izvodi. Kroz atmosferu, filtrirane vode na vanjskoj strani filtera postaje anti-pranje vodom.

 

Pod velikim pritiskom razlika protupranje voda je brzo isprati izvana sa unutrašnje strane filtera. Budući da je jaz u obliku slova V, protok protupranje vode izvana na filtar jezgru unutar je uvelike povećao, a time tvoreći velike bičevanje i čišćenje jaz. učinak. Visoko kvalitetnih filtera vrhom u obliku slova V okrenuta prema van obilježjem odličan tekućine, čime se automatski talasanje automatsko čišćenje filtra svaki put, čime se osigurava dugoročno i stabilno funkcioniranje automatskog talasanje filtar.

 

Ne samo da, automatsko talasanje filtar također ima odlične karakteristike samočisteći filtar koji integrira višestruke prorezom filtar elemenata i je neprekidno uključen filtrirane za 24 sata. Kada filtera je blokiran, uređaj automatski prepoznaje i rotira jednog po jednog. Čist filtera.

 

Takve opreme je od velike koristi u procesu rafiniranja etilen nusproizvoda. Zbog velike viskoznosti proizvoda i prisutnost nečistoća u mulj, običnih filtera resiti problem vrlo dobro. Korištenje automatskog talasanje filtar je puno jednostavnije. Jer je opremljen s filter od nehrđajućeg čelika, kontrola vremena i razlika tlaka, mogu garantirati 24 sata bez prekida rada, mali gubitak od sewage.http://www.inocofiltration.com/