Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Materijal za šuplje vlakno i membranu za separaciju za filtere za povrat Sep 05, 2018

Filter za povratak usvaja tehnologiju separacije membrane i ima napredne tehnologije poput ultrafiltracije šupljih vlakana i mikrofiltracione membrane. Široko se koristi u filtraciji raznih kanalizacija, što može učiniti da se vodni resursi dva puta koriste i štite vodne resurse. Zbog ovoga, filteri za povratak mogu takođe efikasno filtrirati otpadnu vodu za galvanizaciju.

Opšti izvor otpadnih voda za gašenje požara je čišćenje otpadnih voda za čišćenje; galvanska otpadna tečnost; ostala otpadna voda, uključujući podove za čišćenje radne površine, čišćenje poda i ventilacionih uređaja kondenzat i trčanje, trčanje, curenje i curenje zbog curenja rezervoara za zalivanje ili nepravilnog upravljanja radom Različite rezervoare i odvode; i opremu za hlađenje.

Kvalitet vode i količina ovih otpadnih voda za galvanizaciju odnose se na procesne uslove proizvodnje galvana, opterećenja proizvodnje, upravljanja radom i načina korištenja vode. Kvalitet vode odvodnih otpadnih voda je složen i njegov sastav je teško kontrolisan, što povećava težinu filtracije. Filter za povratak je napravljen od šupljeg vlakana, sloj aktivacije sloja je gust, sloj podloge je dvostruka prst struktura, visoka zatezna čvrstoća, dobar efekat unazad, anti-zagađenje, dug životni vek i dugoročna garancija kvaliteta vode . http://www.inocofiltration.com/