Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Kako dizajnirati plan filtera za filter filtera? Apr 17, 2018

Ako želimo da dobijemo idealan efekat filtriranja, pretpostavka je, naravno, da izaberemo odgovarajući filtar filtera, tako da može zadovoljiti stvarne uslove i zahteve. Principi i razmatranja izbora filter kertridža tokom procesa selekcije su sumirani.

Pre svega, razmatra se ulazni i izlazni promjer filtera filter filtra. U principu, ulazni i izlazni prečnik filtera ne sme biti manji od ulaznog prečnika odgovarajuće pumpe, koja je u principu u skladu sa prelazom cevi. Istovremeno, postoji nominalni pritisak. Nivo pritiska filtera treba odrediti prema maksimalnom pritisku koji se može pojaviti u cevovodu za filter.

Sledeća je selekcija mrežnih filtera. Glavno razmatranje zasniva se na veličini čestica koje treba presretati, u zavisnosti od tehnoloških potreba medijskog toka. Sve veličine sitne mreže mogu se presretati različitim veličinama čestica. Samo njihovi odgovori mogu efikasno presretnuti nečistoće.

Proces odabira filtera filtera filtera može zanemariti svoj materijal, opšti odabir i priključak istog materijala za procesne cevi, za različite uslove korišćenja, izbor livenog gvožđa, ugljeničnog čelika, niskog legiranog čelika ili filtera od nerđajućeg čelika.

Izračunavanje gubitka otpornosti filtra filtera jezgra je takođe priprema pre selekcije, za filter vode, pod opštom nominalnom protokom, gubitak pritiska je 0.52 ~ 1.2kpa. Kroz pomenute tačke, možemo preliminarno potvrditi vrstu filtera filter filtra .http: //www.inocofiltration.com/