Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Kako to učiniti bez prekida filtracije self čišćenje filtera? Dec 07, 2018

Voda ulazi samočisteći filtar iz dovod vode, prvo filtrira nečistoće veće čestice kroz grubo filtera i dosegne fini filter mrežaste i fine čestice su filtrirane kroz fini filter za uklanjanje nečistoća od fine čestice i čista voda je otpušten iz vode na izlazu. Tokom procesa filtracije, unutarnji sloj fine mrežaste postupno akumulira i stranama površine čine razliku tlaka.


Kada ova razlika tlaka dosegne unaprijed postavljene vrijednosti, aktivnog procesa čišćenja će biti pokrenut: ventil je otvoren, hidrauličnih motora komore glavne skupštine i cilindar oslobađanje pritiska i voda je prazna; Tlak hidrauličkog motora komore i usisna cijev je uvelike smanjena jer negativni pritisak efekt, prljavštine na unutarnji zid fini filter neto usisava kroz usisne mlaznice i hidrauličnih motora ulijeva u hidrauličkih motora soba , i prazna kanalizacije iscjedak ventil u obliku usisavanja proces.

 

Kad voda teče kroz hidraulički motor, usisna cijev je upravljan rotirati i usisavanje cilindar pogoni usisna cijev za aksijalno pomicanje. Kombinacija Aksijalni pomak i rotacijski pokret skupštine usisni uređaj potpuno čisti unutarnje i vanjske površine filtra. Cijeli proces čišćenja će nastaviti za deset sekundi. Ventil se zatvara na kraju pranja, pritisak povećane vode uzrokuje cilindar klip za povratak na izvorni usmjerenosti i filtar počinje pripremati za isprati ciklus. Tijekom samočisteći filtar proces čišćenja, normalan postupak filtriranja filtera je neprekinuti. www.inocofiltration.com