Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Kako efikasno zaštititi filter filter samočišćenja filtera? Sep 26, 2018

Filter za samo-čišćenje je vrsta filtera koji direktno presreće nečistoće u vodi, uklanja suspendirane čvrste materije i čestice, smanjuje zamućenost, prečišćava kvalitet vode, smanjuje zagađenost sistema, alge, rđu itd., Da prečisti vodu i štiti druge sisteme. Precizna oprema za rad.

Voda ulazi u telo samočišćenja filtera sa dovoda vode. Zahvaljujući inteligentnom dizajnu, sistem može automatski identifikovati stepen nečistoće i automatski isprazniti signal ventilnog otpadnog ventila. Nakon čišćenja industrijske otpadne vode od strane samočistog filtera, izvor vode postaje sve jasniji, a izlivna voda može se ponovo koristiti da bi se postiglo nulto pražnjenje industrijskih otpadnih voda, čime se štedi vodu za industriju.

Filter element je jedna od važnih komponenata filtera za samočišćenje. Da bi se zaštitio, prvo, može poboljšati efekat operacije pretrečivanja, optimizirati dozu flokulanta i koagulanta, odabrati inhibitor skale pogodan za izvor vode, i prilagoditi svaki predtretman. Oprema je u optimalnom stanju rada, a kvalitet ispumpavanja otpadnih voda kvalifikovan je u skladu sa zahtevima operativnih procedura.

Drugi je izbor filtera za zagrijavanje kvaliteta za filter za samočišćenje koji može produžiti životni ciklus filtera i osigurati kvalitet vode zaštitnog filtera. Broj malih pore u jedinstvenoj strukturi vlakana samočišćavajućeg filtragijskog elementa povećava se do središta filtera, što maksimizira životni vek filtera i efikasnost uklanjanja mulja.https: //www.inocofiltration.com/