Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Inline filtriranje prednosti za prečišćavanje otpadnih voda u automobilskoj industriji Jun 20, 2018

Inline filter pokazuje karakteristike velike količine tretirane vode i velike promjene u kvalitetu vode. Stoga se kroz inženjersku praksu pokazalo da ima dobar efekat u postupku primene i tretmanu otpadnih voda u automobilskoj industriji, a kvalitet vode nakon inline filter tretmana može u potpunosti zadovoljiti zahtjeve. Standardi emisije.

 

Proces premaza se široko koristi u tretmanu automatskog izgleda, a otpadna voda se uglavnom proizvodi tokom procesa proizvodnje. Tretman otpadnih voda u automobilskoj industriji postao je veliki problem u današnjim projektima za prečišćavanje otpadnih voda. Nakon višegodišnje istraživačke i inženjerske prakse, efikasan inline filter u upotrebi inline filtera je efikasna upotreba filtera za direktno presretanje nečistoća vode, uklanjanje vode, suspendovanih čvrstih materija, čestica, smanjenje zamućenosti, prečišćavanje kvaliteta vode, smanjenje sistem Svrha kao što su prljavština, bakterije i alge.

 

Voda iz filtera za usisne cijevi unutar, jer sistem može biti samo PLC, PAC dizajn, sistem može automatski identificirati nivo akumulacije nečistoća, signal odvodnog ventila automatsko odvodnjavanje. Višegodišnja operacija pokazuje da inline filter funkcioniše stabilno i ima dobar tretman. Kvalitet tretirane vode analizira i analizira lokalna stanica za monitoring životne sredine više puta. Nakon tretmana sa inline filterom, kvalitet vode zadovoljava nacionalne propise.

 

Može se videti da je upotreba inline filtera za tretiranje otpadnih voda u automobilskoj industriji ekonomična i održiva alternativa drugim metodama sa dobrom stabilnošću, niskim kamatama, jednostavnim radovima i održavanjem.

http://www.inocofiltration.com/