Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Kontrola radnog sita i podešavanje tajmera May 22, 2018

Način rada inline sita može se jednostavno podijeliti na dva tipa, jedan je ručna kontrola, a drugi je automatska kontrola. Specifični koraci operacije su različiti. Pored razumevanja režima rada gore navedenih dvostrukih linija za inline, neophodno je znati kako podesiti tajmer koji odgovara uređaju.

 

Kada ljudi ručno kontrolišu filter cijevi, ručni / automatski prekidač se okreće u ručnu poziciju; istovremeno, motor i hidraulički regulacioni ventil treba priključiti na napajanje, a hidraulički regulacioni ventil treba otvoriti za pokretanje odvodnje. Prekidač se okreće u automatsku poziciju i ulazi u automatsko stanje.

 

Ručno kontrolno stanje inline sita je sredstvo za proveru da li motor i hidraulični regulacioni ventil mogu normalno da rade. Ako stanje ručnog upravljanja ne normalno ispušta zagađivače, onda oprema neće raditi normalno u stanju automatskog upravljanja, tako da je ovaj metod kontrole veoma potreban.

 

Automatska kontrola inline sita je naravno započeta okretanjem ručnog / automatskog selektora u automatsku poziciju i podešavanjem vremena filtera i vremenskog perioda utapanja. Donja nixie cev tajmera pokazuje vrednost podešavanja, a gornja nixie cev pokazuje vrednost vremena.

 

Način podešavanja tajmera u inline sita treba da bude: pritisnite dugme za izbor položaja, trepće prva digitalna cev u donjem redu, koristite taster za povećanje da biste podesili vrednost, podesili i ponovo pritisnuti taster za izbor položaja, drugi digitalna cijev će treperiti. Koristite taster za povećanje kako biste podesili vrednost i tako dalje. Postavite vreme, digitalna cijev će nastaviti da treperi 8 sekundi, 8 sekundi nakon što se vrednost memoriše u memoriju, a napajanje se ne gubi. Nakon podešavanja vrednosti, pritisnite taster za početak da biste započeli merenje vremena. Ako je mašina isključena, sledeći put kada se uključi, tajmer se pokreće automatski i vreme se podešava u skladu sa postavljenim vremenom.

 

Snaga za inline sito, sa prekidačem u automatsko stanje, prvi filter, vremenski filter filtera za početak vremena; istovremeno će i prekidač razlike pritiska biti stvarna razlika pritiska i podešena razlika pritiska, ako postavljeno vreme filtera i razlika u pritisku nije stigla, mašina je takođe otvorila kanalizacijski ventil za čišćenje kanalizacije, vreme filtracije zaustavljeno, a vreme otpadne vode počelo.

 

Kada je vrijeme pražnjenja u toku, zatvorite ventil za pražnjenje, prekinite čišćenje pražnjenja, vreme zaustavljanja vremena pražnjenja, vrijeme početka filtera, unesite sledeći ciklus, ako postavljeno vreme filtera ne stigne i razlika u pritisku je postiže se, mašina otvara ventil za pražnjenje kako bi očistio pražnjenje. Kada se vreme filtracije zaustavi, počinje vreme za ispuštanje zagađujućih materija. Kada se postigne vrijeme za ispuštanje zagađujućih materija, ventil za pražnjenje se zatvara, čišćenje kanalizacije se zaustavlja, vreme za ispuštanje otpadne vode se zaustavlja i vreme filtracije se započinje. Ovaj ciklus se nastavlja.http: //www.inocofiltration.com/