Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Laminiran automatski dizajn filtera za povratnu vodu Korišćenje centrifugalne ploče May 26, 2018

Nakon neprekidnog istraživanja, funkcija potpuno automatskog filtera za povratnu vodu je dalje prekinuta. Dizajnira jedinstvenu tehnologiju centrifugalnog diska na zajedničkoj funkciji laminiranog automatskog filtera za povratnu vodu, koji može pomoći korisnicima da uštede troškove, dok više štedi energiju i štedi vodu.

Za laminirane automatske filtere za podmazivanje, laminat filtera sa žljebom je njegov osnovni element za detaljniju i preciznu 3D filtriranje. Vodeni povratni sloj filter ploča se automatski pokreće prema različitim potrebama i vrši se u bilo kom trenutku. Budući da se procesi filtracije i prerađivanja opreme vrše istovremeno, automatsko održavanje sistema ne utiče na protok vode sa filtriranjem.

Može se videti da laminirani automatski filter za povratak istovremeno postiže filtraciju površine i duboku filtraciju i postiže tačnu i sigurnu filtraciju. Na osnovu toga, pored dizajna spiralnog diska, proizvede se jedinstveni centrifugalni efekat, tako da se velike čestice u vodi bacaju na unutrašnji zid filtera dalje od laminiranog sloja, pre nego što uđe u laminaciju filtra za duboko čime se značajno smanjuje. Čišćenje frekventnih filtera laminata postiže svrhu nižeg troška održavanja i uštede vode filtera.

Kada se laminirani automatski filter za prozračivanje nalazi u fazi filtracije, voda ulazi kroz ulaz filtera, a klipni jezgro filtera čvrsto pritiskuje laminacije. Poseban centrifugalni disk centrifugalnog diska nalazi se na dnu jezgra filtera. Kada voda ulazi u filter i dodje u kontakt sa plastičnim lopaticama centrifugalnog diska u tangencijalnom pravcu, rezultujući centrifugalni efekat baca vodu koja nosi velike čestice nečistoća na unutrašnjem zidu filtera i koncentriše se na vrh filtera. Voda koja nosi manje nečistoća potom kontaktira slojeve filtera, značajno smanjuje čestinu čišćenja potrebnih za laminacije i postiže jednostavniji efekat očuvanja vode i održavanja opreme.

Duboka filtracija automatskog laminiranja filtera prolazi kroz primarnu filtraciju centrifugalnog diska, velike čestice nečistoća ostaju van filtracione laminacije, a voda i dalje prolazi kroz razmake između slojeva u duboko sedište filtracije tri -dimenzionalni prostor. Filtrirana čista voda se ubacuje. Unutrašnja šupljina čipa izlazi iz izlaza, a nečistoće ostavljene u filteru se čiste tokom faze povratka.

U fazi pozadine, klipni jezgro filtera od laminiranog automatskog filtera za podmazivanje se podiže i lamele se oslobađaju. Tok povratka se izbacuje iz otvora cilindra kertridža filtera i prskaju u smeru zelene strelice na labavim laminacijama, čime se laminacije pomeraju bočno i uzdužno. A laminacija se temeljito očisti vodotokom pod brzom rotacijom laminacije i zatim se ispušta iz izlaza za kanalizaciju. Http://www.inocofiltration.com/