Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Proces proizvodnje i metoda instalacije zadnjeg filtera Nov 21, 2018

Stražnji filter je zapravo relativno kompaktan u strukturi, a postoji i originalno integrisano kućište filtera i njegova tehnologija obrade; kroz upotrebu naprednih proizvodnih procesa, može izbjeći različite curke prouzrokovane zavarivanjem kućišta čeličnih filtera. U proizvodnji stražnjeg filtera, visoko čvrstih nodularnih gvožđa se koriste za dobru zaštitu od korozije, što pomaže u produženju vijeka oprema.

Filterni element je sržni deo zadnjeg filtera. Filter preciznog filtera ne samo da nikada ne nosi, već i garantuje da se u testu pritiska nikada neće deformirati.

Kod grubog i finog filter filma na zadnjem filteru se u velikoj mjeri koristi zavarena mreža od nerđajućeg čelika, a tu je i sitna ploča i ekran koji direktno formira unutrašnju i spoljašnju dvoslojnu strukturu; To je direktna upotreba aktivnog načina čišćenja, a upravo zbog toga je u stvari poboljšati sposobnost anti-interferencije, čišćenje će biti temeljnije.

Prilikom ugradnje zadnjeg filtra potrebno je direktno povezati cevovod prema smeru vode u strelici na cilindru opreme. Međutim, potrebno je napomenuti da se u donjem dijelu trebao razmatrati kanal za kanalizaciju što je više moguće, kako bi se olakšalo glatko ispuštanje otpadaka.http: //www.inocofiltration.com/