Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Modela odabira i oprema instalacija inox uložak filtera Aug 13, 2018

Filtera u inox uložak filtera je naširoko koristi, a raznolikost i specifikacije filtera su brojni, tako da je važno da izaberete model. Prema uporabi, može se podijeliti u dvije vrste filtriranje tekućina iplin. Veličina može se podijeliti na 5, 10, 20, 30i 40; radni pritisak je obično 0.1Mpa-0.4Mpa.

 

Zbog različitih pora veličine inox uložak filtera, protok nije isto. Na primjer, standardni 0.2um-0,4 hm filtriranje vode iznosi 300-500 kg/h. Ako želite povećati volumen filtracije na sat, možete koristiti više-srž. Ili20, 30, 40palac kombinacija, ako filtriranje nečistoća i viskoznost, zatim Dodajte predfilter opreme.

 

Iako je inox uložak filtera je opremljen filter elementi sa različitim pora promjera, kako bi se postigla svrha ove fine filtracije, prethodno filtriranje oprema mora biti upotrijebljena u ranoj fazi i microporous jezgra filtar koristi. Također je važno da instalirate i koristite inox uložak filtera.

 

Prije instaliranja inox uložak filtera, vidi na čistini i izlaska iz smjera. Tekućina treba teći iz vanjskog filtera do centra. Cijev koja komunicira sa filtarski umetak je izlaz. Ako je to više-srž, fotografsku ploču treba smjestiti na peraje i vijke treba pravilno stegnuti; vanjski poklopac treba instalirati i zapečaćene sa stezaljke ili vijci u bazi. Napomena da pečati treba staviti stan i pečata treba provjeriti za nema curenja.http://www.inocofiltration.com/