Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Principi usaglašenosti prilikom projektovanja i korišćenja separatora filtracije tečnosti za gas May 10, 2018

Prilikom dizajniranja i korišćenja separatora filtera sa tečnim gasom, moraju se poštovati relevantni principi. Prvo, separator filtera za tečnost i tečnost mora imati dovoljno kapaciteta za čuvanje viška tečnosti rashladnog sredstva. Naročito sistem toplotne pumpe, pokušajte da ne bude manje od 50% punjenja, ako su uslovi najbolji, vršite eksperimente za provjeru.

 

Zato što kada se koristi grejanje ili kapilari za grejanje, 70% tečnog rashladnog sredstva može se vratiti u separator gasa i tečnosti. Visok izduvni pritisak i niski usisni pritisak takođe će omogućiti da tečnosti rastvarača uđu u separator gasa i tečnosti. Iako je termalni ekspanzioni ventil manji, može takođe imati 50% protoka u separator gasa i tečnosti, tako da je neophodno osigurati da gas ima dovoljno kapaciteta za čuvanje te tečnosti rashladnog sredstva.

 

Kako bi se osiguralo da se rashladno sredstvo i rashladno sredstvo vrate u kompresor, potrebno je napraviti odgovarajuće rupe za otpuštanje ulja i filtere za separator za gas i tečnost. Veličina rupe za povratak treba osigurati da se tečnost rashladne tečnosti ne refluksuje prema kompresoru, ali je takođe neophodno osigurati da se ulje za hlađenje može vratiti kompresoru što je više moguće.

 

Ako tekućo rashladno sredstvo postoji u separatoru tečnog filtera tečnog gasa, preporučuje se prečnik 0.040i. Ako se rashladno sredstvo za isključivanje migrira u separator tečnosti za gas, preporučuje se upotreba 0.055in. Naravno, ako uslovi dozvoljavaju, moguće je optimizirati ovu veličinu eksperimentima kako bismo postigli najbolje rezultate. Postoji i mreža filtera, a manji otvor blende je sigurniji.

 

Pored toga, gubitak pritiska separatora filtera za gas i tečnost treba biti što manji. Protok rashladnog ulja i rashladnog sredstva se kontroliše veličinom izlaza U cijevi, tako da njegova veličina takođe određuje gubitak pritiska rashladnog sredstva, jer je rashladno sredstvo koje ulazi u izlaznu cijev velike brzine.

 

Pored toga, prilikom dizajniranja vremena separatora filtera tečnosti za gas, treba navesti crteže odgovarajuće veličine cevi, veličine oblika, ispitivanja nepropusnosti, ispitivanja čvrstoće i drugih testova pritiska, čistoće, rezidualne vlage, cijevi za unos mora biti jasno označen na Tuba; cev treba napuniti sa 0,05MPa visokim pritiskom azota; drugi ključni tehnički uslovi ili zahtevi o materijalu i veličini; filter mrežnog broja i tako dalje.http: //www.inocofiltration.com/