Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Obrada internog filtera za ispiranje vode Dec 27, 2018

Sa brzim porastom gradskog stanovništva i poboljšanjem nacionalnih standarda kvaliteta otpadne vode, izvorni objekti većine postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda nisu bili u stanju zadovoljiti potražnju, a otpadne vode su uglavnom visoke. Stoga smo, na osnovu napredne tehnologije u inostranstvu, razvili interni filter za ispiranje vode koji je više u skladu sa domaćom potražnjom.

 

Unutrašnji filter za ispiranje vode je uređaj za filtriranje za uklanjanje suspendovanih čestica, a uređaj se sastoji od okvira, sistema za filtriranje, sistema za pranje i automatskog upravljanja, a bubanj je opremljen filtarskim zaslonom koji je lako rastaviti . Oprema se kontinuirano filtrira, a uređaj ima automatski prekidač za otvaranje i zatvaranje. Kada bubanj ima vodu, senzor za nivo tekućine će poslati signal za pokretanje sistema pogona za usporavanje kako bi pogonio bubanj da rotira i pokrene pumpu za povratno pranje.

 

Kanalizacija se uliva u šuplji bubanj, koji je visoko čvrsto cedilo od nerđajućeg čelika. Kanalizacija se filtrira iz unutrašnjosti filtera izvana, a suspendovana materija u kanalizaciji zarobljena je unutar filter filtera. Kada nivo vode u kantici dostigne određeni nivo vode, voda za ispiranje se automatski ispira sa spoljne strane filtera kroz unutrašnjost kroz mlaznicu visokog pritiska na vrhu bubnja, a isprana sitna čestica je sakuplja se pomoću uređaja za filtriranje povratnog pranja unutar uređaja za prikupljanje u spremniku za prikupljanje vode. I otpremati opremu kroz kanalizacioni cevovod. Kada voda ne prolazi kroz uređaj, uređaj će automatski prestati s radom. Www.inocofiltration.com