Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Filtriranje samočišćenja u odnosu na tradicionalne proizvode Dec 28, 2017

Filter za čišćenje je posebna mašina za filtriranje, koja usvaja filter koji direktno presiječuje nečistoće, suspendovane i čvrste materije u vodi, u velikoj meri smanjuje zamućenost, prečišćava kvalitet vode, smanjuje prljavštinu, alge, rđu itd. Koristi se za prečišćavanje kvaliteta vode i zaštitu sistema i druge opreme u normalnom radu.

Filter za samočišćenje usvaja inteligentnu opremu, njegov sistem može automatski identifikovati stepen nečistoće. Dajte signal za odvodni ventil da bi se automatski ispraznili. Posebno se koristi u tretmanu vode, samočišćenjem filtera sa jednostavnim dizajnom i dobrim performansama postiže se idealan efekat filtracije u otpadnim vodama.

U poređenju sa tradicionalnim proizvodima, filter za samo-čišćenje prevazilazi probleme male izvedbe, lako se zaglavi prljavštinom, potrebno je montirati dijelove filtera tokom perioda filtracije i ne može se nadgledati stanje filtera, istovremeno, on takođe može filtrirati sirovu vodu i automatski očistiti element filtera i automatski odvoditi. U procesu čišćenja i odvoda, može raditi bez odlaganja i pratiti stanje rada filtera, tako da je ovo vrlo automatski filter.

U normalnom stanju, filter za samočišćenje može postići automatsko povratno pranje bez vremenskog ograničenja i može se podesiti ciklus filtracije. Filtri mogu biti u vertikalnom i horizontalnom pravcu. Filteri za čišćenje se široko koriste u industriji, poljoprivredi, komunalnoj električnoj energiji, elektronici, medicini, hrani, štampi i bojenju, građevinarstvu, čeliku, metalurgiji, papirnoj i drugim filtraciji vode u industriji.

Na primjer, kada se filteri za samoprešljavanje koriste u recikliranom vodenom recikliranju, nakon tretiranja filtrima, kvalitet vode je niži od standarda za život i pijenje, ali viši od standarda za dozvoljeno ispuštanje otpadnih voda, tako da se može koristiti za vrt zelene , vodene reke, urbano zelenilo, vodu za prskanje vode, čišćenje vode u termoelektrani i hemijska postrojenja, voda za pranje automobila itd., kako bi smanjili troškove vode i uštedeli resurse. http://www.inocofiltration.com/