Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Samočisteći filtar za razliku između ulazni tlak i pritisak cjevovoda Aug 22, 2018

Neki kupci su više zabrinuti za odnos samočisteći filtar i ulazni tlak. U stvari, nema nikakve veze sa ulazni tlak zbog pritiska cjevovod samočisteći filtar. Samočisteći filteri se oslanjaju na cijevi tlak za protupranje ekrana i automatski blowdown.

 

Kanalizacijski ventil samočisteći filtar je Hidraulični pogon prvo Hidraulični cilindar koristi, koji je otvorio cjevovod pritisak. To će reći, veće cijevi tlak, bolje čišćenje učinak na opremu, bolje filtar za pranje učinak i bolje pražnjenje kapacitet kanalizacije. Poboljπanjem samočisteći filter tehnologije, Hidraulični električni blowdown ventil može se koristiti kao i električni leptir ventil ventil, i sl., obično koriste plinovoda tlaka nije dovoljna, samočisteći filtar dovod vode Tlak je potrebno, i plinovoda tlaka zahtjeve.

 

Se može vidjeti utjecaj plinovoda tlaka je veoma važna za samočišćenje filtera, a samočisteći filtar priključen cjevovoda pritisak da biste dovršili postupak filtracije. Osim toga, prašina zarobili samočisteći filtar stvara dodatni otpor zraka, pa samočisteći filtar otpor postupno povećao tijekom korištenje, veće filtriranja područje, više prašine mogu smjestiti, a filtar život je više.http://www.inocofiltration.com/