Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Način samoobčišćenja filtera i mjere predostrožnosti Sep 30, 2018

Prilikom ugradnje filtera za samočišćenje obratite pažnju na zaštitu kontrolne kutije, senzora i dijelova prenosa kako biste sprečili oštećenje. Zatim se cev može spojiti u smeru strelice na tijelu filtera samočišćenja tako da je pravac protoka vode u skladu s tijelom strelice na tijelu.

Filter za samočišćenje treba da bude instaliran pre nego što voda bude zaštićena i što je bliže vodnoj opremi. U elektroenergetskom sistemu treba postaviti filter za samočišćenje između vodene pumpe i opreme za vodu. Što je bliže vodnoj opremi, to je bolje. Kada pritisak ispred pumpe i opreme za vodu prelazi granični pritisak filtera, filter za samočišćenje se takođe može postaviti ispred pumpe i što je moguće bliže pumpi.

Metoda automatskog povezivanja odvodnih ventila za filter za samočišćenje podeljena je na prirubnicu i kopču navoja. Odvodna cev ne bi trebalo da bude predugačka. Pokušajte da ne premašite 10 metara. U stvarnoj instalaciji, mora se uzeti u obzir za lako održavanje, zaustavni ventil se treba postaviti pre i nakon filtera za čišćenje, a obujmica mora biti instalirana. Na obe strane filtera za samočišćenje treba ostaviti dovoljno prostora za održavanje. Pravac filter kertrida treba držati blizu dužine cilindra kako bi se zamenio filter.

Specifikacije filtera za samočišćenje treba da budu u skladu sa cevima ili protokom. Kada jedan filter ne može da ispuni zahteve za protokom sistema, mogu se paralelno povezati dva ili više njih kako bi se zadovoljili zahtevi sistema filtracije. Prilikom usvajanja bilo kog tipa instalacije, treba voditi računa da se izlazni pravac automatskog odvodnog ventila uputi horizontalno ili nadole kako bi se osiguralo temeljito pražnjenje.

http://www.inocofiltration.com/