Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Nekoliko aspekata koji treba navesti u instalaciji filtera za čišćenje Nov 05, 2018

U svakom trenutku, kompanija posvećuje sve više pažnje zaštiti životne sredine. Filter za samočišćenje se takođe široko koristi u društvenoj proizvodnji i životu, a efekat filtriranja u vodeni sistem postaje sve važniji. Prilikom ugradnje filtera za samočišćenje obratite pažnju na zaštitu kontrolne kutije, senzora i dijelova prenosa kako biste sprečili oštećenje.

Istovremeno, cev treba spojiti u smeru strelice na tijelu filtera za čišćenje tako da je pravac protoka vode u skladu s tijelom strelice na tijelu. Treba ga instalirati prije nego što oprema za vodu bude zaštićena i što je bliže vodnoj opremi. U elektroenergetskom sistemu treba postaviti filter za samočišćenje između vodene pumpe i opreme za vodu. Što je bliže vodnoj opremi, to je bolje. Kada pritisak ispred pumpe i opreme za vodu prelazi granični pritisak filtera, filter za samočišćenje se takođe može postaviti ispred pumpe i što je moguće bliže pumpi.

Prilikom ugradnje filtera za samočišćenje, vodite računa da se izlazni pravac automatskog odvodnog ventila horizontalno ili nadole, kako bi se osiguralo temeljito pražnjenje. Njene specifikacije treba da odgovaraju proizvodnoj cevi ili protoku. Kada pojedinačni filter ne zadovoljava zahtjeve protoka sistema, mogu se paralelno povezati dva ili više njih kako bi se zadovoljile potrebe za filtriranjem sistema.

Prilikom podešavanja električnog dela filtera za samočišćenje, obratite pažnju da smer kretanja motora treba da bude u skladu sa pravcem markiranja; u upotrebi, diferencijalni pritisak treba postaviti u skladu sa stvarnim zahtevima sistema na licu mesta, tako da se kanalizacija može očistiti u vremenu. Pored toga, instalaciju treba uzeti u obzir radi lakšeg održavanja, ventil za isključivanje treba postaviti prije i nakon filtera za samočišćenje, a obilaznica treba instalirati .http: //www.inocofiltration.com/