Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Statička mješalica model i statička mješalica običaj Mar 21, 2018

Treba napomenuti da različite vrste statičke Miksere odgovaraju različitim prilikama i njihove odgovarajuće tehničke izvedbe su također različiti. SV tip statičke Miksere su cilindrični uređaji sastavljeni od valovite ploče od određene specifikacije. Oni su više pogodna za miješanje i emulzifikaciju tekuće-tekuće, tekućina-plin, a plin plin s manja ili jednaka 102 centipoise, reakcije i upijanja viskoznosti. Vađenje, poboljšane toplinske prenos napredak.

 

SK-tip statička mješalica je zavarena iz jedno-rupa lijeve i desne twisted spirala tanjur, pa je pogodniji za miješanje kemikalija, nafte, farmaceutske, hrana, fine obrade plastike, zaštita okoliša, sintetička vlakna, mineralna Obrada i ostalim odjelima. , reakcije, vađenje, apsorpcija, brizganje, usklađivanje boja i topline prijenos procesa.

 

Također je u SX tip statička mješalica, koji se uglavnom sastoji od križa barova u obliku broj X tip grupe jedinica prema određenim pravilima. Statička mješalica reagira i miješa srednje visoke viskoznosti tekuće-tekuće s ≤ 104 centipoise viskoznosti. Proces miješanja i reakcije proces apsorpcije procesa ili proizvodnja polimera tekućine su učinkovitiji, naročito za obradu volumen je velik, bolje je koristiti efekt.

 

SH-tip statička mješalica je također vrsta statička mješalica. Njegova jedinica se sastoji od dvokrevetne rupe, a spirala se stavljaju u rupe. Orijentacija dvostruko rupe susjedna jedinica je krivo za 90°. Tekućine Redistribucija komore pružaju između jedinica. Jedinstvena struktura čini ga pogodnim za procese miješanja, emulsification, usklađivanje boja, injekcije vrti i prijenos topline u dobro obradi, plastičnih masa, sintetičkih vlakana i oplemenjivanje mineralnih sirovina. To je posebno pogodan za srednje i visoke viskoznost čišćenje medija uz mali protok i visokim miješanje zahtjevima. .

 

Osim toga, postoje SL tip statičke Miksere koji su prikladni za upotrebu kemikalija, naftnih i mast industrije gdje viskoznost je ≤ 106 centipoise ili polimera medij. Dok je miješanje materijala, to također može završiti proces prijenosa topline i hlađenje.http://www.inocofiltration.com/