Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Nanošenje filtera za samočišćenje u tretmanu otpadne vode i upravljanja riječnim slivom. May 05, 2018

Kao napredna oprema za prečišćavanje vode u Kini, sito za samo-čišćenje se široko koristi u vodenim radovima i postigla je dobre ekonomske i socijalne koristi. Naravno, to je takođe korisno za sliv naše zemlje, filter za samočišćenje ima značajan utjecaj na njegov tretman.

Proces padavina koagulacije je ključ tehnologije niskotlačne vode, može precizno kontrolisati količinu doziranja koagulantne veze naročito važna, jer u slučaju niske zamućenosti vode, potreban je manje koagulanata, formiranje cvjetnog cvijeta fine zrna, male , lagani, teški za padavine, lako prodire filter. Zbog toga je vrlo teško i neophodno precizno kontrolisati dozu u malu vodu za zamućenje.

Pojava samočišćenja zatezača rešava ovaj problem veoma dobro, njen jednostavan dizajn i dobre performanse čine kanalizaciju da postigne najbolji efekat filtriranja. Koristite filter za direktno blokiranje nečistoća u vodi, uklanjanje suspendovanih čestica i čestica, smanjenje zamućenosti, prečišćavanje kvaliteta vode, smanjivanje sistemske prljavštine, alge, rđa itd., Kako bi pročistili kvalitet vode.

U zemljištu samočišćenja filtera pod efektivnom upotrebom zamućenosti otpadna voda je efikasno tretirana, nakon samočišćenja filtera za tretman kvaliteta vode ne samo do nacionalnog standarda za ispuštanje otpadnih voda, a voda se može tretirati pomoću samočišćenja filtera , recikliranje efektivno štedi vodne resurse.

I filter za samočišćenje postepeno postaje razvoj bezbedne bezbednosti vožnje vode, može osigurati apsolutnu sigurnost svake kapi u vodu, u ovom trenutku svaka velika fabrika postepeno je počela da instalira i koristi opremu, a takođe i dalje i razvoj procesa tradicionalnog razvoja vodnih resursa.

Samočisteći filter za promociju razvoja zagađenja riječnih slivova, ali i dalje poboljšava i preokrene razvoj tradicionalne sigurne brzine održavanja vode, također u velikoj mjeri promovira sveukupno ekološko okruženje naše zemlje kako bi postigao sveobuhvatniji razvoj. Zbog kontrole zagađenja u slivu promoviše se čitava životna sigurnost, a dalje se promoviše razvoj reciklaže vodnih resursa. Http://www.inocofiltration.com/