Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Ispravnu uporabu i dezinfekciju sklopiva plin filtera May 08, 2018

Filter je vrlo česta u životu, i kao zahtjevima korisnika za filtriranje postupno povećati, tip filtera je više i više, sklopiva plin filtar, kao jedan od njih, također prepoznat je i preferiraju golem broj korisnika. Kako bi najbolje iskoristiti snagu i koristiti efekt, sklopiva plin filtar treba pravilnu uporabu i dezinfekciju.

 

Prva stvar za znati je o korištenju filtra sklopiva plina, što je zapravo vrlo jednostavan način. Prvi korak je sastaviti filtar ponovo kupiti, a to može biti učinjeno prema uputama. Drugi korak je da provjerite i provjerite napajanje prije korištenja preklop filter plina.

 

Glavna funkcija postupak testiranja sklopiva plin filtera je testirati performanse opreme. Ako postoji nenormalan fenomen, nego može biti formalno upotrijebljen nakon što je riješen u vremenu. Nakon korištenja, napajanje filtera zraka treba izvukao kako bi se osigurala sigurnost problem.

 

Druga je metoda dezinfekcije sklopiva plin filtera. Nakon razdoblja korištenja, oprema će sigurno proizvesti mnogo bakterija i mrlje. Ako se ne liječe na vrijeme, to će utjecati na filtriranje efekt, pa Dezinfekcija je jedan od ključnih rada.

 

Metoda sterilizaciju sklopiva plin filtera je vrlo jednostavna. Treba im samo ukloniti filtar neto iznutra. Bit će puno od prljavštine i prašine na filteru neto. To može biti učinjeno s susilicu ili kist sa mekana kosa. To također može biti natopljena s dezinficijens i slično kako bi se postigla efekt temeljito čišćenje. Filtar screen。 Uglovima sklopiva plinskih filtera također treba sterilizirati, kao što su četke, ručnici i tako dalje.

 

U stvari, korištenje sklopiva plin filtar i dezinfekciju rad će imati posebno osoblje biti odgovoran za kupnju proizvođača će također biti jasan i uputa. Ako ne razumiješ problem možete direktno od proizvođača, Proizvođači će poslati profesionalno osoblje će vam pomoći riješiti problem, kroz gore navedene analize, vjerujem da korisnik ima određene razumijevanje, može biti učinjeno na pravilan način, kako bi za postizanje najbolje koristiti effect.http://www.inocofiltration.com/