Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Funkcija i model separatora filtera u hidrauličnom sistemu Apr 14, 2018

Hidraulički sistem obično ima visoke zahteve za čistoćom hidrauličkog ulja, tako da se u sistemu sistem postavlja odgovarajući separator filtera za filtriranje čestica prljavštine, sitnih čestica i zagađivača u ulju kako bi se produžio vek trajanja opremu i poboljšati pouzdanost i stabilnost rada sistema.

Da bi se postigli gornji ciljevi, preciznost filtracije separatora filtera u hidrauličnom sistemu treba da zadovolji kliznu klirencu koja treba zaštititi. Ako je mehanizam filtera podeljen u skladu sa mehanizmom filtera, može se podijeliti na tri vrste, kao što su tip površine, vrsta dubine i tip adsorpcije.

Funkcija filtriranja separatora filtera tipa površine se realizuje geometrijskom površinom. Materijal filtera ima jedinstvenu rupu za kalibraciju, koja se može koristiti za filtriranje čestica veće od veličine malih rupa. Filterirane čestice presretane su na površinu jezgra filtera na gornjoj strani tečnosti ulja, a svi mrežni filter i linijski filter za razmak su svi takvi.

Filter za separaciju filtera dubine filtera poroznim propusnim materijalom, sa okretanjima i okretima unutrašnjeg kanala. Čestice veće od površinskog prečnika zarobljene su na vanjskoj površini, a manje čestice ulaze u unutrašnjost materijala i adsorišu zidom kanala. Ovakvi filtri, poput papira, filca, sinterovanog metala, keramike i svih vrsta vlakana, pripadaju ovoj vrsti.

Ostatak materijala adsorbentnog filtera adsorbira čestice u tečnoj ulja na jezgru filtera, a magnetni filter je adsorbentni filter koji je napravljen od trajnog magneta i može adsorbovati gvožđe, gvožđe ili magnetni abraziv u uljima. Obično se kombinuje sa drugim vrstama filtera za dupleks filtere, a magnetni filteri takođe igraju ulogu u nadgledanju habanja mašinske opreme. Http://www.inocofiltration.com/