Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Funkcija filtera za povratno pranje i osnovni elementi u procesu povratnog ispiranja Dec 14, 2018

Filter za ispiranje može dovesti do toga da industrijske otpadne vode ispune nacionalni standard za ispuštanje otpadnih voda, što može efikasno zaštititi okoliš. U isto vrijeme, ona također može zadovoljiti standarde ponovnog korištenja nakon pročišćavanja otpadnih voda, što ne samo da može riješiti problem ispuštanja otpadnih voda, već i riješiti problem ispuštanja otpadnih voda. Ponovna upotreba štedi troškove.

Istovremeno, filter za ispiranje može se projektovati i prema zahtjevima korisnika za proizvodnju filtera različitih raspona tlaka; nakon specijalne proizvodnje filtera filtera s temperaturama do 95C, potrebni su specijalni filteri za filtere koji moraju raditi u hladnim uvjetima. Sistem kontrole filtracije; za jake korozivne karakteristike morske vode, odabrani su specijalni materijali kao što su nikl i titanijumska legura, a filter je posebno obrađen.

Tokom povratnog ispiranja filtera za povratno pranje, treba voditi računa da ga održava umjerenim brzinama, ne prebrzo ili presporo. Treba paziti da ima dovoljno vremena i protoka kako bi omogućio dobar povratni učinak kako bi se osigurao bolji filter za ispiranje.

Ne samo to, već i filter za ispiranje treba voditi računa da se osigura ujednačenost protoka vode pri povratnom ispiranju, kako bi se osigurao kvalitet vode. U isto vrijeme, moramo također osigurati da veličina i ujednačenost materijala filtera mogu zadovoljiti određene zahtjeve.http: //inocofiltration.com/