Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Važna uloga filtera za samočišćenje u ponovnom korištenju vode Mar 27, 2018

Pošto se tretman otpadnih voda postepeno prepoznaje u Kini, proizvodi za tretman otpadnih voda pojavili su se jedan za drugim. Samo-čišćenje filtera je samo jedno od njih. Pojavio se u industriji prerade otpadnih voda i odigrao je važnu ulogu u sekundarnom tretmanu tretmana otpadnih voda.

Filter za samočišćenje može efikasno rešiti problem vodnih resursa u Kini tokom procesa tretmana otpadnih voda i povećati učestalost ponovne upotrebe vode. Može se koristiti u pejzažnoj vodi, ponovo iskorištena voda, industrija industrijske otpadne vode. U poređenju sa prethodnim filterima, oprema ima visok stepen automatizacije, veliku količinu obrade, visoku tačnost vode, neprekidno snabdevanje vodom, samočišćavanje otpadnih voda, smanjenje potrošnje vode i ublažavanje nedostatka vodnih resursa.

U ponovnom korišćenju vode, filter za samočišćenje takođe igra vitalnu ulogu kroz sirovu vodu, rešetku, regulacioni rezervoar, pumpu za podizanje, bioreaktor, cirkulacionu pumpu, membranski modul, uređaj za dezinfekciju i srednji rezervoar za vodu. Upotreba serije jedinica kao što je filter za samočišćenje i sistem za rekuperaciju vode omogućili su sekundarnu upotrebu kanalizacije.

Filter za samočišćenje promoviše dovršetak povratka vode. To je važan način za rješavanje gradske krize na vodama i to je osnovni način koordinacije urbanih vodnih resursa i vodnog okruženja. Obrada i ponovna upotreba otpadnih voda može smanjiti eksploataciju podzemnih voda. , ali takođe može donijeti neke ekonomske koristi.

Termin "obnovljena voda" ovde se odnosi na sve vrste vode bez pitke vode koji mogu da zadovolje tražene standarde kvaliteta vode nakon terapije i mogu se koristiti u oblastima životnog, opštinskog, ekološkog itd., Zbog kvaliteta nakon toga filtriraju i filtriraju se od samočišćenja filtera. Indikator je niži od standarda kvaliteta vode za piće, ali je veći od dozvoljenog ispuštanja standarda kvaliteta otpadnih voda, tako da se može koristiti kao ekologije parkova i rečne i jezerske vode, urbane zelene vode, površine prskanja vode, termoelektrane i hemijska postrojenja za hlađenje, voda za pranje automobila itd., čime se značajno smanjuje trošak vode.