Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Uloga i prednosti separatora filtera cevovoda Jun 11, 2018

Separator filtera cevovoda je separator odbojnika, koji se sastoji od više odbojnika. Tečnost nekoliko puta promjenjuje pravac protoka u separatoru. Budući da su suspendovane kapljice vode velike mase i inercije, kada se promeni pravac protoka žljebova, Suva parnica može zaobići pregradni zid i nastaviti da se kreće naprijed, a kapljice vode će se akumulirati na pregradi. Parni separator ima veliku struju, što smanjuje kinetičku energiju kapljica vode. Većina njih se kondenzuje i na kraju pada na dno separatora. , preko ispusta zamke.

 

U postupku korišćenja separatora filtera cevovoda, para ili komprimovani vazduh iznenada menja smer u toku, kapljice vode koje se nalaze u paru ili komprimovanom vazduhu odvajaju se, smanjuje se sadržaj vlage u pai ili komprimovanom vazduhu i odvojene kapljice vode okupljati. Pod separatorom se isprazni kroz dodatnu pastu kako bi se osiguralo učinak parne ili vazdušne sušare opreme pare, poboljšala radna efikasnost opreme za paro i produžila vek trajanja opreme.

 

Može se videti da je separator filtera uređaj koji integriše filtraciju i dehidrataciju. Ona ne samo filtrira različite sitne čestice u materijalu, već i efikasno uklanja vlagu, vlakna i suspendirane materije u materijalu. Idealna oprema za prečišćavanje može se široko primeniti na sve vrste finih hemijskih sirovina koje treba prečistiti.

 

Separator filtera cevovoda može automatski podesiti usis pare u skladu sa promenama pritiska pare i pritiska vode i prevladati nedostatke kao što su vibracije i buka. Prilikom korišćenja pare za zagrevanje, može se ostvariti naduvavanje, što značajno smanjuje snagu motora pumpe i postigne uštedu energije.

 

U poređenju sa tradicionalnom opremom, separator filtera cevovoda ima prednosti uštede energije i visoke termičke efikasnosti, čime se potpuno iskorištava pare. U poređenju sa tradicionalnim sistemom za razmenu toplote, toplotna efikasnost dostiže 100%, a para se čuva za više od 20%. Pored toga, takođe prikazuje dug životni vek, bez održavanja, uštedu troškova rada i drugih funkcija.

 

Pri izboru separatora filtera, dizajn pritisak mora biti veći od stvarnog radnog pritiska; protok bi trebao biti veći od 30% -50% stvarnog radnog toka. Nazivni protok filtra ne sme se odabrati u skladu sa naznačenim protokom žive, s obzirom da će stvarni radni tok živog stakla vjerovatno biti veći od drugih procijenjenih protoka.http: //www.inocofiltration.com/