Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Uloga filtra filter elementa i njegovog načina postavljanja Jul 21, 2018

Filter filtra filtera usvaja filter za filtriranje, koji je metod filtriranja koji se distribuira na površini filter filma ili je uhvaćen u dubinskom dijelu filtera za uklanjanje čestica iz vode, a jezgro filtera obuhvata talenu pištoljski filter element i element za filtriranje žice. , polipropilenski preklopni filter, sinterovani filter sa titanskim štapićem, metal sinterovani filter, sintrirani filter PE / PA cevi.

 

U sistemu reverzne osmoze, konačna prepreka za pretvaranje filtera u filtar kao membrana je relativno sofisticirani filter između mikrofiltracije i filtriranja medija čestica, što obezbeđuje izvrsnu sigurnost za ceo sistem. Zaštitni efekat.

 

Filter kertridži se generalno zamenjuju pre nego što pad pritiska dostigne granicu od 0,2 MPa, ali generalno ne prelazi tri mjeseca kako bi se smanjila kontaminacija mikrobi. Imajući u vidu da efekat odbijanja nije dobar, a takođe i da se izbjegne mikrobiološka kontaminacija, a prazno područje filtarskog elementa je veliko, ne preporučuje se korištenje filtera za povratnu vodu.

 

Kertridž filtera od 5 mikrona nije dizajniran da filtrira velike količine suspendovanih čvrstih materija. On štiti jedinicu za povratnu osmozu. Za čiste podzemne vode, ukoliko se ne koristi filter za čestice u medijumu, kako bi se izbeglo kontaminacija filtera od 5 mikrona. Mogućnost prodiranja filtera od 5 mikrona omogućuje postavljanje većeg filtera pora ispred filtera od 5 mikrona.http: //www.inocofiltration.com/