Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Uloga filtera za samočišćenje u ruralnoj vodi za piće Dec 28, 2018

Problem pitke vode je oduvijek bio u fokusu rada na selu, a broj projekata za pitku vodu u ruralnim područjima je velik, malog obima i lošeg kvaliteta vode. Za to je potrebna oprema za tretman vode, a filteri za samočišćenje imaju odgovarajuću ulogu u tretmanu pitke vode u ruralnim područjima. Omogućiti da voda za piće ispuni odgovarajuće standarde.

 

Kako bi se osiguralo da voda za piće može ispuniti zahtjeve, vrlo je važno usvojiti napredne i učinkovite procese obrade vode. Filter za samočišćenje je vrsta filtera koji direktno presreće nečistoće u vodi, uklanja suspendovane čvrste materije i čestice, smanjuje zamućenost, pročišćava kvalitet vode, smanjuje zagađenje sistema, alge, rđu, itd., Za prečišćavanje vode i zaštitu drugih sistema.

 

Voda ulazi u samočisteće filtarsko telo iz ulaza za vodu. Zahvaljujući inteligentnom dizajnu, sistem može automatski prepoznati stupanj taloženja nečistoća i automatski isprazniti signal kanalizacijskog ventila. Trenutno, za mikro-zagađenje izvora vode, samočisteći filter se koristi za provođenje različitih toksičnih i štetnih organskih supstanci. Presretanje, efikasna zaštita zdravlja i sigurnosti vode za piće. Www.inocofiltration.com