Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Korišćenje samočišćenja filtera u tretmanu cirkulacione vode za hlađenje Sep 07, 2018

Kao jedna od neophodnih opreme u industriji zaštite životne sredine poslednjih godina, filteri za samočišćenje su favorizovali različite industrije, uključujući čelične mlinove, papirne mlinove i prehrambene fabrike. Kao najčešće korišćeni kanalizacijski filter, on je visoko efikasan i štedi vreme. Samočisteći filteri se takođe mogu koristiti u cirkulaciji tretmana rashladne vode.

Uopšteno govoreći, nečistoće u cirkulacionoj rashladnoj vodi uključuju prašinu u atmosferi, suspendirane čvrste materije itd .; ventilator rashladnog tornja ulijeva ulje, koroziju kućišta tornja, pakovanje, bazen i druge strukturalne materijale, a piling materijal ulazi u hladnu vodu; tokom procesa obrade rashladne vode Precipitati proizvedeni nakon dodavanja agensa; mikrobiološki rast sistema i viskozna prljavština formirana pomoću sekreta. Filter za samočišćenje može filtrirati nečistoće prilikom rada, što poboljšava stabilnost sistema za hlađenje cirkulacionog voda.

Nanošenje filtera za samo-čišćenje u tretman cirkulacionih voda može smanjiti adheziju depozita, smanjiti koroziju i oštećenje mulja do cevovoda za razmjenu toplote i osigurati da je izmenjivač toplote sistema za hlađenje uvijek u dobrom stanju radno okruženje, koje će Sistem značajno umanjiti zbog nečistoća u cirkulacionoj rashladnoj vodi, osiguravajući normalan rad sistema.

Tretman cirkulacione vode za hlađenje će u određenoj mjeri smanjiti pražnjenje spoljašnjih otpadnih voda, smanjiti zagađenje vode, pa čak i ostvariti ponovnu upotrebu kanalizacije i nulto pražnjenje sistema za smanjenje zagađenja životne sredine. Nakon što se cirkulišu rashladnom vodom tretira filter za samočišćenje, produžava se životni vijek opreme opreme za zamjenu toplote, a efekat oštećenja od korozije se efikasno smanjuje, čime se poboljšavaju ekonomske prednosti preduzeća.http: // www. inocofiltration.com/