Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Način mešanja statičkog miksera Jul 26, 2018

Statički mikser koristi kontinuirani postupak tokom procesa mešanja tako da se njegov čitav proces mešanja ne prekida; a sila striženja je minimalna i ne uzrokuje oštećenje mešavine. Efekat miješanja statičkog miksera se računsko kontroliše. Opseg CoV je do 5% na zahtev kupca. Koncentracija tečnosti na celom delu je kontinuirana i uravnotežena. Zbog toga je izmerena vrednost veoma reprezentativna i može biti efikasna za uređaj. kontrola.

U poređenju sa drugom sličnom opremom, razdaljina za mešanje i prostor za instalaciju statičkog miksera su veoma mali, a sam statički mikser je dio cjevovoda koji se može smatrati posebnim cevovodom, izbegavajući nedostatke tradicionalnog rezervoara za mešanje; Visoka efikasnost, veoma nizak pad pritiska i potrošnja energije.

U statičkom mikseru nema pokretnih dijelova, tako da nema takozvanog habanja, gotovo da nema troškova održavanja; u isto vreme, neće biti blokirana tokom upotrebe. Način instalacije i materijal mogu biti bilo koji oblik, bilo koja veličina i bilo koji materijal. Obavezno mešanje celokupnog procesa može znatno smanjiti zapreminu rezervoara i čak eliminisati upotrebu tanki.http: //www.inocofiltration.com/