Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Način obezbeđivanja efekta filtracionog elementa filtera za čišćenje filtera May 11, 2018

Za filtar tipa filtra njegov efekt filtracije uglavnom određuje stanje filtera. Prema tome, redovno čišćenje je potrebno tokom normalnog korišćenja. Ali ima mnogo faktora koji će uticati na efekat čišćenja jezgra filtera u filtarskom jezgru, kao što su pritisak vazduha, čistoća gasa, materijal jezgra filtera, struktura jezgra filtera i tako dalje.

 

Da bi filtar filtera jezgra postigao najbolji efekat, pritisak vazduha ne može biti previše mali, premalo je apsolutni udar na površini površine jezgre filtera praška, tako da kada je jačina jezgra filtera dozvoljeno, što je veći pritisak. Uzimajući u obzir kapacitet konvencionalnih filtera na tržištu, pritisak vazduha je obično postavljen na oko 5kg.

 

Drugo, gas koji ulazi u magnetni ventil kroz komprimovani vazduh takođe će uticati na efekat povratnog udara, naročito kada gas sadrži vodeno ulje, a ulje će prodreti u unutrašnjost filtera i povezati se sa plastičnim prahom, a zatim pritisak ne može napraviti prah na površini filtera. Zbog toga se odgovarajući filter može konfigurisati za vazdušni kompresor kako bi razdvojili ulje i vodu.

 

Pored toga, kvalitet filtera materijala samog filtera će takođe uticati na efekt finiranja. U poređenju sa domaćim filtarskim materijalom, uvozni kvalitetni filtrirani materijal lakše se uklanja. U poređenju sa tradicionalnom tkaninom za filtriranje od poliesterskih vlakana, efekat praha za čišćenje nakon površinske obrade je očigledniji. Ako se površina temeljne tkanine tretira fluorovom smolom, jezgro filtera ima funkciju anti-ulje, vodootporno i antifouling.

 

Pored toga, izgled filtera u jezgru filtera može direktno uticati na efekat čišćenja praha. U poređenju sa tradicionalnim cilindričnim filtarskim elementom, oblik koničnog jezgra filtera je veći i manji, a plastični prah se lakše pada kada se udari puls. Za upoređivanje, jezgro za filtriranje koje uliva na donjem delu čini prah udesno direktno na dno prostorije za prašinu, a filter malih promjera i plitkog prekidača će proširiti filtersku tkanicu napolje kada se udari puls i stresa plastični prah na površini filtera.

 

Zbog toga je jezgro filtera u filteru da održava dobar efekat, ne samo da bi se upravljalo pritiskom vazduha i čistoćom gasa, već i odabir visokokvalitetnog filtarskog materijala i strukture, kako bi se ostvario bolji efekat filtriranja.http : //www.inocofiltration.com/