Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Široka tehnika upotrebe i upotrebe filtera sa jednom vrećicom May 07, 2018

Filter za vreću je vrlo uobičajena oprema za filtriranje. Prema broju filter kesa sa kojim je opremljen, može se podijeliti u dvije kategorije: višenamenski vrećak i pojedinačni vrećasti tip. Ključna tačka je uvođenje filtera sa jednim vrećicama. Unutrašnjost je poduprta košom od metalne mreže. Tekuća prolazi kroz ulaz, filter se filtrira iz izlaza, a nečistoće se presreću u filter torbu. Nakon zamene filter filca, filterna vreća se može nastaviti koristiti.

 

Filter za jednokratnu vreću može se podijeliti na filter za vreću za vreću, filter za vreću sa vrha, filter za vreću od nerđajućeg čelika, filter za plastičnu filteru / sendvič izolacijski filter, filter protiv fluora protiv korozije itd. Iako se njihovi strukturni oblici mogu razlikovati, svi imaju puno prednosti, kao što su dobra sposobnost zaptivanja, snažna sposobnost cirkulacije i jednostavno rukovanje. Konkretno, verovatnoća curenja filtera je mala, što može precizno garantovati preciznost filtracije i brzo zameniti filter vreću.

 

Unutrašnja i spoljašnja površina filtera sa jednom vrećicom se tretira mehaničkim peskarenjem, a ravnomerno je i lako se čisti. Prema zahtevu kupca, filter može da obezbedi oblik cevi za grejanje, podesivu podnožnu nogu ili kuku da zadovolji zahteve različitih kupaca.

 

Sa gore navedenim prednosti, filter za jednokratnu vreću se široko koristi u različitim oblastima, uključujući slabe korozivne materijale u proizvodnji hemikalija i nafte, korozivnim materijalima, niskotemperaturnim materijalima u rashladnom uređaju, filtraciji sanitarnih materijala u laganoj industrijskoj hrani i farmaceutskoj proizvodnji.

 

Da bi se produžio vek trajanja jednog filtera za vreću, neophodno je provjeriti da li je put za povezivanje cijevi čvrsto, curenje i oštećenje prilikom korištenja filtera. Istovremeno, ne zaboravite da proverite blisko zatvaranje ulaznog i izlaznog ventila filtera; proverite manometar da odredite unutrašnji pritisak od 0.

 

Važno je napomenuti da poklopac ne treba pokrivati pod pritiskom filtera za vreću, ali kada preostala tečnost u filteru vrećice ispušta kroz ventil za praznjenje, a zatim se poklopac izvrši. Pravilno otvorite gornji poklopac filtera za filter, odvrnite gornji poklopac za podizanje, podignite gornji poklopac i okrenite ga do određenog ugla.

 

Zatim moramo provjeriti O-zaptivni prsten i O-utor filtera sa jednom vrećicom. Ako se filterna vreća koristi za zamjenu filter vreće, potrebno je preklopiti šavne strane filterske vreće i staviti u filter vreću, što može poboljšati filtriranje efekta vreće filter filma. inocofiltration.com/