Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Jedinstveni dizajn spajati plina filtriranje kućišta Jul 13, 2018

Proizvođač je dizajnirao i proizveo cijelu liniju navojem, zgusnute Filtri za potrebe komprimiranog zraka i plina industrije. Filtar plina stanovanja raspon je pogodna za skoro sva industrijska okruženja i zadovoljava trenutne rastuće tržište potražnje.

 

Ovaj filter plina stambene namjene je "push-u" filtar uložak taj dopustiti korisnik za smanjenje vremena održavanja dok instalirate filtar najviše prostora ograničeno područje. Svi filteri dolaze standardno s pokazateljem diferencijalnog tlaka bez priključni vijak za jednostavno skidanje sa minimalan prostor.

 

Filtar plina kućište je kroz rupe za direktni priključak ili nosač za montažu nekoliko filtera, različitih filtar razreda i širok spektar sučelje veličina da odgovaraju specifičnim zahtjevima. Osim toga, filtar za plin stambene namjene je nizak protok zraka dizajn spriječiti zahvaćanje ulje i adekvatna drenaža.

 

Unutar i izvan filtar za plin stanovanja su zaštićeni protiv korozije izdržljiv poliesterskih obloga za zaštitu od LJUŠTENJA boje i truje. Ventil za pražnjenje je priručnik djelovanje. Kada filter se demontira, to je lako osloboditi pritiska ili odvod, pružajući dovoljno prostora za ulje kondenzacije.

http://www.inocofiltration.com/