Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Koristite efikasnost i osnovne zahteve za održavanje filtera za predpranje Sep 29, 2018

Filter prednjeg prozora se obično instalira na prednjem delu cevovoda. Nakon što se postavi u vodu za vodu iz vode, to je prva oprema za filtriranje vode za domaćinstvo. Može ukloniti nečistoću sedimenta i bakterije, mikrobne ostatke, sediment i crvene crve proizvedene u cjevovodu. Velike čestice nečistoće kao što su rđa ili anti-rđa boja, mrvice itd. U insektima i životinjskim trupama, parazitima, cevima i rezervoarima za vodu.

Na taj način, ne samo da može osigurati da velika količina sedimentnih nečistoća nastalih tokom procesa prenosa cevi neće biti oštećena za ljudsko telo i kožu; zaštitni gasovod je neoviran i može se isprazniti u bilo kom trenutku, za nizvodne cjevovode, vodene tornjeve, prečistače vode, grejači vode, mašine za pranje veša Vrhunske slavine i tuševi igraju aktivnu i efektivnu ulogu u zaštiti.

Filter prednjeg prozora usvaja filtarsku mrežu od nerđajućeg čelika 316 visoke preciznosti, koja može efikasno filtrirati štetne nečistoće iznad 50 mikrona kako bi se obezbedila čista i čista voda. Visoko čvrst vazdušni providni štit omogućava vam da vidite šta se dešava unutar filtera. Jedinstvena tehnologija za povratno pranje je odlična u radu, jednostavna za upotrebu i jednostavna, i može efikasno očistiti nečistoće na površini filtera.

Nakon što se aktuelni filter za povratak aktivira u određenom vremenskom periodu, u jezgru filtera precipituju određene nečistoće. U ovom trenutku, pad pritiska se povećava, protok se smanjuje, a nečistoće u jezgru filtera moraju biti uklonjene u vremenu; prilikom čišćenja nečistoća posebnu pažnju posvetiti jezgru filtera. Žičana mrežica od nehrđajućeg čelika na njemu ne može biti deformisana ili oštećena.https: //www.inocofiltration.com/