Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Proces prečišćavanja vode i funkcija samočišćenja filtera May 28, 2018

Do sada su svima prepoznali samočistoću filtera za prečišćavanje vode, a takođe je primio široku pažnju, uglavnom zato što filter za samočišćenje može igrati aktivnu i efikasnu ulogu u procesu obrade vode kako bi se osiguralo da se kvalitet vode dostigne odgovarajući Standard.

Sam filter za čišćenje je vrsta filtera koji direktno presreće nečistoće u vodi, uklanja vodu suspendovane čvrste materije, čestice, smanjuje zamućenost, prečišćava kvalitet vode, smanjuje sistemsku prljavštinu, bakterije i alge, koroziju itd., Da pročisti kvalitet vode i zaštitu druge opreme sistema. Normalna radna precizna oprema. Voda ulazi u telo samočišćenja filtera kroz dovod vode, a zbog inteligentnog dizajna, sistem može automatski identifikovati stepen nečistoće i automatsko ispuštanje signala kanalizacionog ventila.

Cela operacija samočišćenja filtera je takva da voda koja se tretira ulazi u telo iz dovoda vode i nečistoće u vodenom polju na filteru od nerđajućeg čelika, čime se stvara razlika u pritisku. Razlika pritiska u ulazu i izlazu se prati preko prekidača razlike pritiska. Kada razlika u pritisku dostigne podešenu vrednost, elektronski kontroler daje hidraulički regulacioni ventil i pokreće signal motora, što uzrokuje sledeće radnje.

Motor u samočišćivaču će pogađati četkicu, a filter će se očistiti. U isto vreme, regulacioni ventil će se otvoriti za pražnjenje prljavštine. Ceo proces čišćenja traje samo nekoliko desetina sekundi. Kada se čišćenje završi, regulacioni ventil je zatvoren i motor se zaustavlja i sistem se vraća u početno stanje i počinje da uđe u sledeći proces filtracije.

Da bi se učinio bolji efekat upotrebe, nakon postavljanja filtera za samočišćenje, tehničar treba da ga otkloni da bi podesio vreme filtracije i vreme čišćenja. Voda za tretman ulazi u telo iz dovoda vode, a filter počinje da radi normalno, kada se postigne unapred podešena vrednost. Tokom vremena čišćenja, elektronski kontroler daje hidraulički regulacioni ventil i pogonske motore, što uzrokuje sledeće radnje.

Slično tome, četkica rotira motor tako da rotira filter filter, a upravljački ventil je otvoren kako bi se ispraznila prljavština. Ceo proces čišćenja traje nekoliko desetina sekundi. Kada je čišćenje završeno, regulacioni ventil je zatvoren, motor se zaustavlja i sistem se vraća u početno stanje. Ovo se radi u petlji.

Sa ove tačke gledišta, filteri za samočišćenje igraju vitalnu ulogu u tretmanu vode. Oni ne samo da igraju ulogu u prečišćavanju izvora vode, već imaju i visok stepen automatizacije u samočišćivačkim filterima, koji štede radnu snagu i promoviše njen ekonomski razvoj. Significance.http: //www.inocofiltration.com/